Nomak
senior
Craciun fericit sa aveti D-nul Rasvan si multumesc pentru produse si ca mi-ati oprit jacketa faryo, care e senzatie, chiar nu ma asteptam.
Numai bine!

Numai bine!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Craciun fericit sa aveti D-nul Rasvan si multumesc pentru produse si ca mi-ati oprit jacketa faryo, care e senzatie, chiar nu ma asteptam.
Numai bine!
Tenergy 80 FX 2.1 vers 1.9 ! Cum ma sfatuiti mai bine? Am avut pina acuma fete Tenergy 80 si acuma vreau sa iau ( o sa le primesc cadou din SUA ) Tenergy 80 FX 2.1 ! As dori torusi sa trec la cele cu grosimea de 1.9 si vreau sa le lipesc pe un lemn Timo Boll ALC , pina acuma pe cele vechi le am lipite pe un lemn Innerforce ZLF !
Pe lemnul Innerforce ZLF as vrea sa lipesc Tenergy 05 FX , dar tot cu grosimea de 1.9 ! Am impresia ca totusi fetele cu grosimea de 2.1 acumuleaza prea multa energie in burete si parca nu le stapinesc asa cum trebuie si dau cam multe mingi afara ! Am citit ca fetele cu grosimea de 1.9 ar avea un control mai bun si simti lemnul mai bine !
Astept o parere de la voi ! Multumesc !
Catalas,daca nu esti jucator profesionist e cam greu sa-ti dai seama de diferenta dintre 1.9 si 2.1,parerea mea.Buna ziua,
Ca o parere personala: sunt adeptul fetelor cu grosimea de 2.1 mm. Nestiind nivelul de joc, imi este greu sa va recomand una din cele doua grosimi. Daca ati jucat cu ambele, singurul in masura sa decida ce-i lipseste sunteti dvs. bazati-va pe instinct
O zi buna,
Rasvan
Ma intereseaza un Timo Boll ALC maner anatomic de 87-89 grame.
Buna seara. Acest lemn este destinat pietei asiatice si nu se gaseste in oferta pentru Europa deocamdata.Buna ziua! Cand o sa aduceti pe stoc lemnul Butterfly Kenta Matsudaira ALC?