Butterfly Romania ( www.TT-Shop.ro )

As avea 2 intrebari :
- cum se impaca lemnul Timo Boll ALC cu Tenergy 05 FX ?
- cat de mare este diferenta de control intre 05 FX de 1,9 si 2,1 ?
Multumesc anticipat ,

Cu referire la Viscaria de 92 grame pe care mi-ati trimis-o. A ajuns astazi, este un lemn superb.
Multumesc dle Crisan pt efortul, disponibilitatea si bunavointa dumneavoastra in rezolvarea problemei pe care am avut-o, multumesc Butterfly Romania!

Sanatate sa avem!

Craciun fericit!

Am primit paleta in conditii super ! Multumesc ! Nu mi-am dat seama dar am nevoie si de o ALU CASE !

Ultima editare:
Bun venit in echipa BUTTERFLY, Elena ZAHARIA !
Incepand cu luna noiembrie 2016, Elena ZAHARIA face parte din echipa Butterfly. Sportiva din Constanța, antrenata de Elena Sebe si Viorel Filimon, este cea mai tanara componenta a echipei Butterfly Romania. La doar 12 ani, Elena este lidera clasamentului national al junioarelor III si ocupa pozitia 11 in clasamentul mondial al cadetelor (sportive pana la 15 ani) ! In acest an Elena ZAHARIA a castigat, printre altele, medalia de bronz cu echipa Romaniei de cadete la Campionatele Europene pentru cadeti si juniori de la Zagreb.

Elena joaca cu lemn Butterfly Korbel SK7 flared si fete Butterfly Tenergy 05 FX 2.1 mm

Bun venit, Elena!

elenazaharia.jpg

Buna,mai aveti pe stoc Butterfly Primorac Carbon cu fluture negru ?multumesc

Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Ok, multumesc pentru informatii

Sent from my LG-P880 using Tapatalk

La magazinul butterfly din șos Oltenitei 105, oricine cumpără de la ei orice fata de paleta, beneficiaza de montaj gratis!

Felicitări managerului si personalului din magazin!

A venit din nou momentul sa va dorim Sarbatori Fericite si un an nou asa cum vi-l doriti. Va multumim inca o data pentru pasiunea si daruirea de care ati dat dovada in acest an in practicarea sportului nostru minunat, tenisul de masa. Sa ne revedem cu bine in 2017!
merry2016.png

Finalul fiecarui an este un bun prilej de a ne face un bilant al performantelor realizate pe parcursul acestuia. La fel ca in anii precedenti, si in 2016, componentii echipei Butterfly Romania au reusit performante extraordinare, fie ca vorbim de titluri si medalii mondiale, titluri si medalii europene, titluri si medalii nationale sau participari la Jocurile Olimpice.
Cu aceasta ocazie echipa Butterfly Romania va multumeste voua, iubitorilor si pasionatilor de tenis de masă din tara noastra pentru sustinere.
Seniorii Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro alaturi de sotul ei Joao Monteiro, Adrian Crisan, Hunor Szocs, Irina Ciobanu, impreuna cu mai tinerii lor colegi Adina Diaconu, Andreea Clapa, Rares Sipos, Elena Zaharia, membri ai echipei Butterfly Romania, au dorit sa va faca si ei cateva urari:

Va dorim tuturor multa sanatate si sa ne revedem cu bine in 2017 ! La Multi Ani !

Back
Sus