AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2019", Bistrița - 31.08.2019

Cea mai bine clasata echipa "gazda" in clasamentul favoritilor editiei din acest an a BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup, a fost BISTRITA-NASAUD 1. Din pacate bistritenii nu au reusit sa se califice pe tabloul "Eliminatorii 1-28".

https://youtu.be/mo03FVCvJBw

Buna ziua,
Pana la startul turneului pe prima pagina exista mentiunea ca in grupa inferioara fiecare jucator primeste pentru o victorie +1, iar pt. o infrangere -1 puncte. Ulterior a aparut completarea ca si in eliminatorii se aplica acelasi criteriu de punctare. Finala se considera ca fiind tot tur eliminator? Ea nu ar trebui bonificata?
Va rog sa imi scuzati interventia daca nu am dreptate, insa am considerat ca trebuie sa intervin tinand cont de faptul ca sunt jucatori care chiar daca au pierdut prin tur 2 eliminator, au obtinut mai multe puncte ca mine, eu jucand finala.

Poate ca au bătut palma si au decis ca e destul ��

Nu pot sa jur (aviz celor cu degetul prea rapid), dar mi se pare ca s-a intamplat in eliminatorii, cand din doua echipe adverse au ramas la fata locului numai cate un jucator (unul dintre ei era mai tarziu suporterul echipei lui Victor&Victor).

Nu pot sa jur (aviz celor cu degetul prea rapid), dar mi se pare ca s-a intamplat in eliminatorii, cand din doua echipe adverse au ramas la fata locului numai cate un jucator (unul dintre ei era mai tarziu suporterul echipei lui Victor&Victor).

Așa este !
In discuție este meciul MUREȘ 2 - ARAD 2
Echipa Mureș 2 Find plecată toată (4/4)iar de la Arad 2 am rămas doar eu (1/4) , s-a trecut Scorul de 1-0 probabil meciul ?fizic? restul de 3 meciuri Find trecute cu ow.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Sus