AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ, 11-12 iunie 2022, Cluj-Napoca

Inscrieri BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2022 (11-12.06.2022) - 11:38:58 AM - v5.3 / cls_2022-mai

1. Timis, zona 7, 5014 - 27.88
2. Salaj, zona 8, 5010 - 25.57
3. Iasi, zona 1, 5013 - 24.88
4. Maramures, zona 8, 5012 - 24.85
5. Neamt, zona 1, 5015 - 23.86
6. Prahova, zona 4, 5011 - 23.47
7. Teleorman, zona 3, 5009 - 22.96
8. Bistrita-Nasaud, zona 8, 5016 - 22.92
9. Botosani, zona 1, 5017 - 22.6

Salut ! Dambovita doi ; Ivan Sorin ( Dobrin Adrian rezerva )
Badea Mihai
Minca Florin
Nicolae Sorinel
...deci....echipa2 . Mulțumesc!

Badea Mihai
Minca Florin
Nicolae Sorinel

Aceasta echipa e mult prea GALACTICA e gindita in epoca de ... mult apusa . Eu va rog sa cititi si regulamentul !!!!Sa intelegem ca Ivan Sorin nu doreste in echipa 1, la fel Badea Mihai nu doreste in echipa1 , de fapt nici unul din "echipa 2 " nu doreste in echipa Dambovita ?!!!

Badea Mihai
Minca Florin
Nicolae Sorinel

Bună dimineața! Mulțumesc frumos pentru mesaj!

Pentru prima și a doua etapă a înscrierilor trebuie să țineți cont de:
6.2. Fiecare echipă va fi formată din 4 (patru) jucători, cel mai bine clasat jucător al judeţului din fiecare categorie valorică (Elite/Open/Avansaţi/Hobby) din clasamentul Amatur România publicat la data de 02 mai 2022.
6.5.
În cazul ȋn care un jucător eligibil să participe ȋn echipa judeţului din care face parte nu poate participa la această competiţie, locul său revine automat următorului jucător, din acelaşi judeţ, ȋn clasamentul Amatur România.

Domnul Ivan Sorin Ioan este eligibil pentru prima echipă a județului Dâmbovița. Dacă jucătorii înscriși la celelalte trei categorii sunt cei mai bine clasați din județ care pot participa/sunt dispuși să vină la Cluj, atunci puteți înscrie echipa Dâmbovița 1.
Mulțumesc frumos!

Bună ziua ,ca o micaparanteza și un off topic la înscrieri, se fac tot mai multe presiuni din partea unor organizatori ,conducători de săli,ca jucatori Mai slabi valoric dar mai bine cotați în clasament sa cedeze locurile celor mai buni dar care nu au investit sa zicem doar 10% din banii investiți de mine sau de x.Domnilor ,haideți sa respectam jucătorii devotați circuitului amatur ,cred ca e calea corecta.

Domnilor ,haideți sa respectam jucătorii devotați circuitului amatur ,cred ca e calea corecta.

Exact asta este ideea de bază a organizării acestui turneu pe echipe. Pentru cei mai perseverenți jucători din circuit, chiar dacă poate nu sunt și cei mai valoroși.
Vă rog pe toți să încercăm să respectăm acest aspect, să renunțăm măcar pentru un concurs pe an la orgolii, prietenii, cumetrii, antipatii și să respectați clasamentul Amatur și, odată cu el, circuitul Amatur.
Mulțumesc frumos!

Si ar mai fi ceva: cum rezolvăm să nu mai "cadă" de la categoriile superioare pentru a fi valoroși la categoriile inferioare?

Atâtea meciuri trântite ( pentru schimbare categorie) ca acum nu au fost nici pentru turneele finale.

Trebuie trecut in regulament, "nu au aces la categ inferioare cei care in ultimele 12 luni au fost la categ superioare" ,altfel o să avem numai discuții.

Atâtea meciuri trântite ( pentru schimbare categorie) ca acum nu au fost nici pentru turneele finale.

Da, e de neînțeles pentru mine cum unii preferă să-și petreacă weekend-urile prin sălile de joc, să cheltuiască mai mulți sau mai puțini bani, să spună că joacă sportul pe care îl îndrăgesc și să piardă intenționat partidele.
E drept, e mult mai ușor să "urci" în jos, decât să privești în sus.
Opinia mea referitoare la acest tip de problemă o cunoașteți din 2019.

Back
Sus