AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ, 11-12 iunie 2022, Cluj-Napoca

La echipa din Prahova înscriem și rezerva la open Bogdan Marian.
Sper sa nu renunțe și el sa se simta amenintat de mine dupa cum s-a declarat ca ar fi facut Nedelcu de la hobby ceea ce e fals.
Apropo în urma discuției cu Gelu de azi s-a aflat și adevărul de fapt. Păcat ca i s-a comunicat și lui același lucru.

Chiar și în urma discuției cu Nedelcu s-a confirmat cu totul altceva.
Va rog insistent sa îl contactați pe Nedelcu cei care mai aveți dubii la motivul renunțării lui.

De la Braila toti 5 dorim meniuri si sambata si duminica. Multumim !!

La echipa din Prahova înscriem și rezerva la open Bogdan Marian.
Sper sa nu renunțe și el sa se simta amenintat de mine dupa cum s-a declarat ca ar fi facut Nedelcu de la hobby ceea ce e fals.
Apropo în urma discuției cu Gelu de azi s-a aflat și adevărul de fapt. Păcat ca i s-a comunicat și lui același lucru.

Chiar și în urma discuției cu Nedelcu s-a confirmat cu totul altceva.
Va rog insistent sa îl contactați pe Nedelcu cei care mai aveți dubii la motivul renunțării lui.

Nu cunosc niciun adevăr, nu cunosc pe Nedelcu, am vorbit despre alte probleme!

Inscrieri BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2022 (11-12.06.2022) - 12:08:01 PM - v5.3 / cls_2022-mai

1. Timis, zona 7, 5014 - 27.88
2. Mures, zona 6, 5024 - 26.6
3. Gorj, zona 5, 5030 - 26.38
4. Salaj, zona 8, 5010 - 25.57
5. Brasov, zona 6, 5020 - 25.1
6. Covasna, zona 6, 5019 - 25.04
7. Hunedoara, zona 7, 5031 - 24.95
8. Bucuresti, zona 3, 5022 - 24.94
9. Iasi, zona 1, 5013 - 24.88
10. Maramures, zona 8, 5012 - 24.85
11. Arad, zona 7, 5026 - 24.11
12. Harghita, zona 6, 5021 - 23.89
13. Neamt, zona 1, 5015 - 23.86
14. Bihor, zona 7, 5029 - 23.42
15. Tulcea, zona 2, 5018 - 23.4
16. Prahova, zona 4, 5011 - 23.3
17. Teleorman, zona 3, 5009 - 22.96
18. Bistrita Nasaud, zona 8, 5016 - 22.92
19. Botosani, zona 1, 5017 - 22.6
20. Cluj, zona 8, 5023 - 22.39
21. Braila, zona 2, 5027 - 22.05
22. Caras Severin, zona 7, 5028 - 21.52
23. Buzau, zona 4, 5032 - 20.73
24. Satu Mare, zona 8, 5025 - 19.46

25/42
Duminică, 21 mai 2022, se va încheia prima etapă a înscrierilor la BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Cluj-Napoca 2022
Până acum sunt înscrise 25 de echipe județene din cele 42 de locuri disponibile.
Începând cu data de 22 mai 2022, vom da startul celei de-a doua etape a înscrierilor, etapă în care vor avea dreptul de a se înscrie următorii clasați, după cei înscriși în prima etapă, în clasamentul Amatur România din 2 mai 2022. Prioritatea va fi dată de poziția în clasament a jucătorului din categoria Elite.

Harta25.jpg

Macar in etapa a doua ar fi trebuit sa fie prioritara inscrierea dupa primul venit/primul servit ! Ca tot e un A+! S-ar aplica/respecta si un pic din regulamentul AmaTur cu privire la inscriere.

Respect.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tocmai pentru ca-i A plus, e in ordinea clasamentului :).

Scuze daca nu m-am facut inteles, era vorba de cea de-a doua etapa de inscrieri.
La A+-uri imi amintesc ca dupa ce se finalizeaza etapa inscrierilor dupa clasament (care era stabilita pana la o anumita data), se aplica regula inscrierilor primul venit/primul servit.

Respect.

Da. In prima etapa are dreptul fiecare judet. In etapa a doua e dupa clasament iar in etapa a treia, daca mai raman locuri, e primul venit primul servit.

Multumesc.
Nu scria pe nicaieri ca apare si busterul la inscrieri, n-am stiut ca asta-i regula.
Scuze.

Macar in etapa a doua ar fi trebuit sa fie prioritara inscrierea dupa primul venit/primul servit ! Ca tot e un A+! S-ar aplica/respecta si un pic din regulamentul AmaTur cu privire la inscriere.

Respect.

Vă salut!
Mulțumesc frumos pentru mesaj.
Până să finalizez Regulamentul concursului pe echipe, credeți-mă, am studiat toate variantele posibile, care să încurajeze/stimuleze jucătorii din circuitul Amatur să participe la cât mai multe turnee. Iar clasamentul Amatur, în forma în care este calculat acum, exact asta punctează, pe lângă valoarea sportivă bineînțeles.
Din acest motiv avem jucători din categoriile Open Avansați sau chiar și Hobby, mai bine clasați decât unii jucători de la Elite.
Puteam fără probleme să pun regula cu primul venit/primul servit și probabil la această oră ar fi fost completate toate cele 42 de locuri disponibile.
Dar, locurile fruntașe din clasament, chiar dacă nu sunt primii din județele lor, merită șansa de a se înscrie la concursul ăsta. În fond și ei au participat la destul de multe turnee Amatur în ultimul an dacă îi găsim în topul clasamentului.
Știu că am supărat destul de multă lume cu încăpățânarea asta a mea de a respecta Regulamentul propus dar deocamdată semnalele pozitive primite până acum legate de concurs sunt mult mai multe decât aprecierile negative.

Da. In prima etapa are dreptul fiecare judet. In etapa a doua e dupa clasament iar in etapa a treia, daca mai raman locuri, e primul venit primul servit.

"Dacă mai rămân locuri" , dar trebuie "inchisă" această prioritate cu câteva zile înainte, idem regulament A+.

Altfel, să zicem că o echipă prinde loc si se trezeste în ultima sau penultima zi cu un "prioritar" care înscrie o echipă. Ce face echipa mai slab clasată, anulează rezervarile la hotel? Poate a platit ceva avans!

Eu aș anula prioritatea asta cu cel mai bune clasat , cu 7 zile înainte. Astfel, oricine prinde loc nu mai poate fi aruncat afară de pe listă, în ultimele 7 zile.

Bună dimineața! Vă rog să nu luați în calcul participarea mea la acest turneu! Mulțumesc!

Back
Sus