AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ, 11-12 iunie 2022, Cluj-Napoca

Am rugamintea respectuoasa sa-mi explice si mie cineva de ce se tot schimba grupele, acum Teleormanul este cu Buc1 si Buc2, si prahova, noi jucam mereu intre noi, ma gandeam ca aici dam de jucatori noi, e a treia oara cand se tot updateaza gruepele, ce se intampla?

Cătălin, e un lucru bun ,pe băieții din zona ta ai sansa sa ii bati dacă vrei cu bunii jucatori Max ,Iana Remus ,Mutrescu e mai grele 😊😊😊😊te rog sa o iei ca o gluma ,sa ne vedem sanatosi

Cătălin, e un lucru bun ,pe băieții din zona ta ai sansa sa ii bati dacă vrei cu bunii jucatori Max ,Iana Remus ,Mutrescu e mai grele 😊😊😊😊te rog sa o iei ca o gluma ,sa ne vedem sanatosi

Cre'ca, Catalin e la Open și băieții aia buni pe la Elite. Oricum e frumos sa fim și mândri...o viata avem. Si eu tot gluma am făcut. Bafta tuturor și simțiți-va bine !🤗

Cre'ca, Catalin e la Open și băieții aia buni pe la Elite. Oricum e frumos sa fim și mândri...o viata avem. Si eu tot gluma am făcut. Bafta tuturor și simțiți-va bine !🤗

Mea culpa ,îl vedeam la elite, tocmai cred ca îl bătuse pe Alex Niculai care va ieși campion amatur,ii lasa plăcerea domnului Rosioara ,iar dumneavoastră domnul Ionașcu lăsați vacantele ,haideți la Cluj ,#GreulaCluj ,am impresia ca a-ti spus pas ,va vedeam acolo în focul luptelor:tan::tan::tan:

Echipa Constantei, se inscrie pentru sambata la 4+2 meniuri.
Pentru party 3persoane. Daca se revine cu alternativa la meniu, voi mai suplimenta.
Va multumesc!

Intr-o buna zi voi ajunge la elite si visul meu cel mai mare de cand sunt in amatur este ca noi doi sa jucam o finala de A (elite) si sa castige oricare cu 3-2 la avantaje!

Din cauza unor probleme personale foarte serioase și din lipsă de înlocuitori care să poată să meargă la Cluj, echipa județului Vrancea este nevoită să se retragă din concurs.

Buna ziua,

Din echipa Prahova 2 se retrage Enache Puiu Adrian (rezerva Avansati) si se inscrie Radu Adrian - Ploiesti - rezerva Avansati.

5 Meniuri - sambata
4 Meniuri - duminica
Party - 4 persoane

Multumesc

AU AJUNS MESELE
Colegii organizatori de la LOT TT CLUJ-NAPOCA au recepționat cele 18 mese BUTTERFLY SPACE SAVER 22.

La ediția din acest an a BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ de la Cluj-Napoca vom avea la dispoziție următoarele echipamente
  • 18 mese BUTTERFLY SPACE SAVER 22 ITTF (verzi) - AMR 6 buc
  • 18 fileuri BUTTERFLY NATIONAL LEAGUE NET SET ITTF - AMR 6 buc
  • 18 scorere BUTTERFLY SCORER SET DUO - AMR 3 buc
  • 18 mese de arbitraj BUTTERFLY UMPIRE TABLE - AMR 6 buc
  • 36 de suporți pentru prosoape BUTTERFLY TOWEL BOX CARTON - AMR 12 buc
  • 170 de mantinele BUTTERFLY SURROUNDINGS (verzi) - AMR 10 buc
  • Mingi BUTTERFLY THREE-STAR R40+
Oferta specială pentru aceste echipamente:
Masă de tenis de masă BUTTERFLY SPACE SAVER 22 ITTF, culoarea verde (preț de catalog 3.199 lei)
2.599 lei/buc (TVA inclus) - la plata într-o rată (pe loc)
2.699 lei/buc (TVA inclus) - la plata în 2 rate (avans+1 lună)
2.799 lei/buc (TVA inclus) - la plata în 3 rate (avans+2 luni)

Fileu BUTTERFLY NATIONAL LEAGUE NET, aprobat ITTF (preț de catalog 249 lei)
199 lei (TVA inclus)

Set de 2 scorere BUTTERFLY SCORER SET DUO (preț de catalog 349 lei)
279 lei/set (TVA inclus)

Suport prosoape BUTTERFLY TOWEL BOX CARTON (preț de catalog 149 lei)
119 lei/buc (TVA inclus)

Set de 10 mantinele BUTTERFLY SURROUNDINGS, culoarea verde (preț de catalog 1.845 lei)
1.476 lei/set (TVA inclus)

Prețurile sunt valabile doar pentru ridicarea produselor din Sala Sporturilor Horia Demian Cluj-Napoca, duminică, 12.06.2022, începând cu orele 14.
Toate produsele sunt noi. Primul venit-primul servit.
Pentru rezervări/comenzi sunați vă rog la telefoanele din semnătură.
Mulțumesc frumos!

La Timis 3, inca un meniu S+D si inca o persoana la petrecerea de sambata seara. Deci 4 meniuri S+D, plus un meniu vegetarian S+D, plus un meniu fara porc S+D. Si 6 persoane la petrecere sambata seara din care un meniu vegetarian si un meniu fara porc.

Back
Sus