AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Botoșani, 27-28.04.24

Am o curiozitate, mai mult in gluma : Posturile de aici le scrii tu sau parintii tai ? Mie mi se pare evident ca nu sunt "texte" ale unui copil de 14 ani, chiar daca e un copil serios si foarte-foarte talentat. Eu as vedea ca un copil de varsta ta sa scrie in stilul unui copil/adolescent de varsta asta (nu ca ar fi ceva in neregula cu mesajele respective, dar ceva suna cam nefiresc raportat la personalitatea proprie)
Daca mi se permite, i-as sfatui pe parintii tai sa faca comentarii in calitate de parinti, cum ar fi indreptatiti, nu sa se substituie.
Altfel, Andrei, se vede ca esti un baiat admirabil si iti ures si cred ca ai sa ai un mare viitor.

Bună seara! Ca să nu mai existe nicio îndoială asupra identității autorului din spatele mesajelor lui "Adi10", confirmăm că este vorba despre tatăl lui Andrei. Andrei este doar un copil care nu are timpul necesar și nici răbdarea de a urmări și răspunde mesajelor din acest grup. Mulțumim! O seară frumoasă în continuare!

Aici e o eroare a regulamentului Amatur. La user fiecare ar trebui să-și scrie numele și prenumele ( opțional poză ) deși după părerea mea ar trebui și poză, să știi cine scrie ca apar tot felul de litere, cifre, porecle etc

Nu a zis nimeni ca este userul lui Andrei, parintii isi mai pun la avatar - uneori - poze cu copiii

Pai, cititi si dvs. postul asta , si apoi spuneti cine s-ar intelege ca scrie.

ADI10 - ADI10 ADI10 a răspuns la [COLOR=eb438c]AmaTur: Turneu E https://www.tenisdemasa.ro/forum/search?searchJSON={"prefix":["Turneu_Butterfly"]}BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Botoșani, 27-28.04.24[/COLOR]
în AmaTur
03.mai.2024, 16:19

Bună ziua Domnul Vidrut! În primul rând nimeni nu a comentat când serveam! Aveam tot timpul când ridicam mingea paleta deasupra mesei. În al doilea...

​"

Pai, cititi si dvs. postul asta , si apoi spuneti cine s-ar intelege ca scrie.

ADI10 - ADI10 ADI10 a răspuns la [COLOR=eb438c]AmaTur: Turneu E https://www.tenisdemasa.ro/forum/search?searchJSON={"prefix":["Turneu_Butterfly"]}BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Botoșani, 27-28.04.24[/COLOR]
în AmaTur
03.mai.2024, 16:19

Bună ziua Domnul Vidrut! În primul rând nimeni nu a comentat când serveam! Aveam tot timpul când ridicam mingea paleta deasupra mesei. În al doilea...

​"

Domnilor terminați cu prostia asta de subiect ,ca o fi scris Andrei ,tatăl lui ,mama lui, varul lui,bunica lui.....cred ca faptul ca Andrei a bătut pe toată lumea în mulți stârnește invidia,asa ca concentrati-va fiecare pe jocul.lui și sperati( speram,sper ) ca vom juca și noi cândva atst de bine ca el ,dacă Andrei pierdea 3,4 meciuri nu mai scriați de useri, poze ,mame,tați.....verișori......duceți în penibil subiectul asta, imediat au trecut 3 saptamani și inca va răscolește amănunte care nu țin de tenisul de masa

Draga Florine!
Ai dreptate, în ceea ce mă privește pe mine. Eu m-am referit la chestii care nu țin de tenisul de masă. Și asta e cel mai bun exemplu, tu ai scris ca Andrei a câștigat tot (foarte bine, il felicit) problema pe care am vrut să o aduc în discuție este faptul ca nu il cunosc pe Andrei și pe mulți alții de pe forum. Am explicat de ce, ca apar alte denumiri in loc de nume si prenume. Nu intram in polemici ca nu e cazul. Am exprimat doar părerea mea. Poate nu e bună.
Tot respectul și toată considerația mea!
O seara faină!

Draga Florine!
Ai dreptate, în ceea ce mă privește pe mine. Eu m-am referit la chestii care nu țin de tenisul de masă. Și asta e cel mai bun exemplu, tu ai scris ca Andrei a câștigat tot (foarte bine, il felicit) problema pe care am vrut să o aduc în discuție este faptul ca nu il cunosc pe Andrei și pe mulți alții de pe forum. Am explicat de ce, ca apar alte denumiri in loc de nume si prenume. Nu intram in polemici ca nu e cazul. Am exprimat doar părerea mea. Poate nu e bună.
Tot respectul și toată considerația mea!
O seara faină!

Salut Dane ,sunt luxruri care se vor regla în viitor ,cu siguranta dar sa batem atâta apa n piua ,ca serveste nu știu cum.,ca nu a scris el ,ca etc ,etc cred ca e inutil ,spun atat dacă Andrei castiga 50% mai se scria atâta?...îți zic eu ca nu ,băiatul joaca bine ,sa îl felicitam și sa ii ținem pumnii ,chiar în aceste zile se afla la campionatele naționale de juniori la București.Succes Andrei.

Ți-am spus că ai dreptate.
Eu am vorbit despre o chestie la general, nicidecum ceva legat de Andrei. Și eu vorbesc de ceva tehnic, nu de jocul lui.
Acum restul comentariilor nu le pot/poți oprii.
Cred că m-am făcut înțeles.
Ganduri bune!

#BUTTERFLYînADN 💪

În cele 5 ediții ale BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 🏆 - In Memoriam Rocsana Șipoș 🙏 desfășurate până acum, ne-au onorat cu prezența un număr de 587 de jucători. 🏓

9 dintre ei au participat la toate dintre acestea: Bistrița (2019), Tg. Mureș (2021), Cluj-Napoca (2022, 2023) și #BOTO5ANI (2024). 🏓

Mulțumim tuturor! 🙌🙌🙌

Back
Sus