AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-In Memoriam Rocsana Șipoș-Cluj-Napoca-16-17.05.26 (3 Cititori)

Prima soluție ar fi respectarea regulamentului, mai ales că se știe câte eforturi depun participanții pentru a fi eligibili și a putea participa la acest turneu
Se cam intinde conversatia si se pierde esentialul!
Eforturi? Suntem multi si din Caras-Severin si nu numai, care depunem eforturi sa ajungem la turnee prin tara, parcurgem sute de km "sa facem puncte si turnee" sa avem sansa si noi sa participam dar nu avem loc pentru ca......
PS - Regulile sunt facute sa fie incalcate si fair-play-ul sportiv nu exista! :)

... pentru ca jucatorii din Cluj au umblat si ei si s-au clasat mai sus! Asta-i competitia si accesul la acest turneu!
Mersi pentru ca....
Stiu ce zici si sunt total de acord, am spus-o si eu de la inceput! Respect lor ca umbla la turnee si felicitari pentru clasarea mai sus!
Dar sunt atatea aspecte care influenteaza situatia actuala incat ajugi sa te frustrezi ca unii sunt norocosi de pozitia geografica, de numarul dublu de locuitori si poate numarul triplu de sportivi amatori.
Nu ai cum sa nu reactionezi uneori desi iti dau dreptate daca punem asa problema!
Multulesc pentru mesaj Claudiu! ;)

Doresc să semnalez faptul că la formarea echipei 8 nu s-au respectat regulile și ordinea firească de selecție. Atât Vidruț de la Avansați, cât și eu, aflată pe următoarea poziție la Hobby, nu am fost contactați deloc, fiind pur și simplu ignorați.

În schimb, au fost introduși alți jucători, ceea ce ridică serioase semne de întrebare privind corectitudinea și transparența procesului. Într-o competiție cu atât de mulți participanți și sponsori, astfel de „erori” nu ar trebui să existe.

Solicit clarificări privind criteriile de selecție și motivul pentru care regulamentul nu a fost respectat.

Cu respect,
Maria Avadanei

BDDekoQ.md.jpg
din fericire pentru cei din Braila care erau ultimii pe lista si pentru cei din Cluj care erau eligibili (tu si Vidrut) echipa Cluj 8 nu a prins loc...
Cele semnalate de tine sunt corecte, te rog sa ai in vedere contextul: duminica seara, tarziu chiar, pe repede inainte etc

din fericire pentru cei din Braila care erau ultimii pe lista si pentru cei din Cluj care erau eligibili (tu si Vidrut) echipa Cluj 8 nu a prins loc...
Cele semnalate de tine sunt corecte, te rog sa ai in vedere contextul: duminica seara, tarziu chiar, pe repede inainte etc

Sa stabiliti va rog componenta Cluj 8.

Echipa Cluj 8 a fost făcută la mișto pt.Ovidiu Tofeni.
Postarea a fost unită automat:

Asa ca nu mai au rost comentariile.

Pentru Alba 2, un meniu P1 pt party momentan pt titular(nu stiu inca daca vor veni si altii). Multumesc.

Ultima editare:
MURES 1
S1 - 3
S2 - 1

D1 - 3
D2 - 1

P1 - 3 echipa + 1 insotitor
P2 - 1 echipa

MURES 2
S1 - 3
D1 - 3
P1 - 4 echipa + 1 insotitor

MURES 3
S1 - 4
S2 - 1

D1 - 3
D2 - 1

P1 - 4 echipa
P2 - 1 insotitor
La Mures 2 modificare la party, in loc de 1 P1 sa fie 1 P2. Multumesc

Mersi pentru ca....
Stiu ce zici si sunt total de acord, am spus-o si eu de la inceput! Respect lor ca umbla la turnee si felicitari pentru clasarea mai sus!
Dar sunt atatea aspecte care influenteaza situatia actuala incat ajugi sa te frustrezi ca unii sunt norocosi de pozitia geografica, de numarul dublu de locuitori si poate numarul triplu de sportivi amatori.
Nu ai cum sa nu reactionezi uneori desi iti dau dreptate daca punem asa problema!
Multulesc pentru mesaj Claudiu! ;)
Crezi ca e un avantaj sa stai in Cluj ca sa prinzi loc la acest turneu? Cred ca te inseli. De pe locul 9 (daca ii includ si pe cei care sunt acum la open dar erau la avansati in noiembrie), am punctaj mai mare decat jumatate din jucatorii din alte judete care au prins loc. Acestia au prins loc fiind in echipa 1 a acelor judete. Si personal, nu am prins loc la acest turneu. Doar pentru ca stau in Cluj, unde concurenta e foarte mare. Singurul avantaj aici e ca ai cu cine juca, pentru ca esti inconjurat de jucatori foarte buni! Poate unora li se pare ca sunt multe echipe de la Cluj. Da, sunt. Dar vedeti care e diferenta intre punctajele acestor jucatori. Pentru o diferenta de 5 puncte nu prinzi loc la Butterfly. Numa' zic ...

Văd numai comentarii inutile.Dar de ce nu se mai poate suplini cu o masă, și așa se rezolvă toate problemele.Să ne bucurăm de acest turneu de tenis care este o dată pe an.

Interesul arătat concursului nostru ne onorează și ne obligă, pe noi organizatorii, să facem totul pentru a ne ridica la înălțimea așteptărilor voastre.
Din păcate, oricât ne-am dori, nu mai avem spațiu nici sa aruncăm un ac.
Sâmbătă, în faza grupelor, toate cele 20 de mese au partide programate de la ora 9 la 21.
Mulțumesc frumos pentru înțelegere!

Bb2VZlV.md.jpg

Văd numai comentarii inutile.Dar de ce nu se mai poate suplini cu o masă, și așa se rezolvă toate problemele.Să ne bucurăm de acest turneu de tenis care este o dată pe an.
Domnu Govoreanu trebuie sa trageți mai tare sa veniti pe pozia 1 la Sibiu ....imediat sunteți masterand asa ca la treaba ,spor la antrenamente

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus