Fiecare grupa joaca pe 3 mese.Văd numai comentarii inutile.Dar de ce nu se mai poate suplini cu o masă, și așa se rezolvă toate problemele.Să ne bucurăm de acest turneu de tenis care este o dată pe an.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Fiecare grupa joaca pe 3 mese.Văd numai comentarii inutile.Dar de ce nu se mai poate suplini cu o masă, și așa se rezolvă toate problemele.Să ne bucurăm de acest turneu de tenis care este o dată pe an.
Poate e o idee proasta, dar daca doriti o puteti lua in considerare: mese suplimentare s-ar putea pune in sala in care fac antrenamente de tenis de masa copii de la CSM Cluj, care e chiar langa sala Horia Demian. Bineinteles, daca sunt de acord cei care au acea sala ...Interesul arătat concursului nostru ne onorează și ne obligă, pe noi organizatorii, să facem totul pentru a ne ridica la înălțimea așteptărilor voastre.
Din păcate, oricât ne-am dori, nu mai avem spațiu nici sa aruncăm un ac.
Sâmbătă, în faza grupelor, toate cele 20 de mese au partide programate de la ora 9 la 21.
Mulțumesc frumos pentru înțelegere!
![]()
Se adauga ca si rezerva:Se înscrie echipa județului Suceava în componența:
ELITE - Bodnar Cosmin
OPEN - Lupchian Alin
AVANSAȚI - Husarciuc Marc
HOBBY - Ungureanu Andrei-Sebastian
Sumarul meniurilor
Pentru sâmbătă:
4 x S1
2 x S2
Pentru duminică:
6 x D1
Pentru Party:
4 x P1 - titulari
2 x P1 - extra
Cu decenta ar trebui limitat numarul de echipe pentru un judet!Regula nr.3 pentru 2027: "Un judet nu poate avea mai multe echipe decat numarul de grupe."
În cazul ăsta treaba e ca și rezolvată, știu un tip supersimpatic pe strada București, Lucian are acolo cele 3 mese necesare pt încă o grupă care s-ar finaliza sâmbătăFiecare grupa joaca pe 3 mese.![]()
Dacă veniți ( de acasă ) la fel de pregătit ca la Botoșani o putem pune și din tribune.Vineri este acces la sala pentru acomodare? Daca da, de la ce ora? (poate-o punem de-un B pe repede inainte)
Multumesc.
Mulțumesc frumos pentru mesaj. Am primit o propunere asemănătoare și în privat.Poate e o idee proasta, dar daca doriti o puteti lua in considerare: mese suplimentare s-ar putea pune in sala in care fac antrenamente de tenis de masa copii de la CSM Cluj, care e chiar langa sala Horia Demian. Bineinteles, daca sunt de acord cei care au acea sala ...)
bun salt in clasament - 13 locuri / de pe 45 pe 32Rezerva Iasi3: Bendescu Matei (Elite)
Aproape la fel de spectaculos ca saltul echipei dvs (nu vi-l calculez, ca sunt convins ca ati facut calculul propriei echipe inainte sa aveti grija altora)...bun salt in clasament - 13 locuri / de pe 45 pe 32
De asta nu a venit CV cu a doua echipaMie nu mi se pare normal sa fie asa multe echipe din Cluj
Ai aici pentru Kaposta.Actualizare echipa Arad 2:
1. Donatiile achitate
2. 2 meniuri S1
3. 2 meniuri D1
4. 1 meniu party P1 pentru rezerva…
5. Rezerva la elite va fi Roman Bogdan
Multumim.
Mie nu mi se pare normal sa se tina la Cluj! Motiv pentru care il vom muta la Botosani.Mie nu mi se pare normal sa fie asa multe echipe din Cluj