Fara probleme. Am notat. Mulțumesc frumos!Buna ziua, pentru echipa Brasov mai dorim 2S2 2D1 si inca doi sustinatori 2P1. Multumim. Astept confirmarea daca este ok, fac transferul diseara multumesc
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Fara probleme. Am notat. Mulțumesc frumos!Buna ziua, pentru echipa Brasov mai dorim 2S2 2D1 si inca doi sustinatori 2P1. Multumim. Astept confirmarea daca este ok, fac transferul diseara multumesc
Este OKBuna ziua, pentru echipa Brasov mai dorim 2S2 2D1 si inca doi sustinatori 2P1. Multumim. Astept confirmarea daca este ok, fac transferul diseara multumesc
Multumesc am facut cele doua transferuri ptr 2S2 , 2D1 si 2P2.Este OK![]()
Mâine dimineață trimit comanda finală la meniuri
Pai ați mai avut si alte opțiuni....doar nu e mesia openului domnul Ciobanu ,cred ca si cu mr borat Attila erați in cărți.Pentru ce va certați ? Pentru a 8 a echipa ? Și pe noi ne-a lăsat baltă domnul Ciobanu la Open. Alba rămâne cu o singura echipă. De ce va certați inutil? Cel mai bun să câștige. Hopa
Vai vai... Așa ne place tenisul, ca la câine lanțul...Din pacate se retrage Alba 2
De la mine tot respectul pentru cei care pot, vor, chiar daca stau la rand si sunt la echipa a 2-a, a 3-a, a 4-a, a 5-a...si mai sunt si certati pentru asta...Vai vai... Așa ne place tenisul, ca la câine lanțul...
Postarea a fost unită automat:
La fel domnul nitrat alias, domnul Fullop Attila nu poate, nu vrea, nu știm...am căutat toate soluțiile.. fiți sigur de asta... Nu prea ne place tenisul...se pare
Bună searaPentru Party, nu am nici o veste legată de meniurile P1/P2 de la ALBA 1, BUCUREȘTI 4, HARGHITA, IAȘI 2, STRANIERI, TELEORMAN.
Dacă se poate, vă rog confirmați/infirmați prezența și/sau numărul meniurilor P1/P2.
La fel, dacă se doresc meniuri S/D.
Mulțumesc frumos!
ciudate prioritati are copilul....Din cauza unor probleme legate de incertitudinea participarii rezervei propusa initial (Matei e o opta, are pregatiri, deci nu stie sigur daca poate participa) am convenit inlocuirea lui cu Batrinu Vlad. Asadar, in locul lui Bendescu Matei (rezerva la E), va rog treceti pe Batrinu Vlad (rezerva la O) pentru echipa IASI 3. Multumim.