Butterfly Tenergy 05 vs. Butterfly Bryce Speed FX

Re: Butterfly Tenergy 05 vs. Butterfly Bryce Speed FX

imi pare rau ca mi-am permis sa scriu pe forum...uitasem ca forumul nu e facut pentru a invata lucruri noi :)...asa am citit la un moment dat despre lipire...poate e o greseala...inteligente raspunsuri :) ma bucur pentru voi :))

Da-ne si noua sursa de unde ai citit recomandarea asta. Pe urma vom mai vedea cine greseste si cine pt cine se bucura.

visco...nu stau sa fac razboi forumistic...am citit de mult timp...nu salvez bookmarkuri...dar ce conteaza daca e corect sau nu???daca stii mai bine (si din cate vad aici stii) nu e mai bine sa explici decat sa razi?

Ok, explic. "Efectul buretelui" este cel pe care-l are din fabrica. Cu adeziv pe baza de apa sau folii adezive nu se schimba nimic. Ceea ce ar putea modifica temporar caracteristicile buretelui, ar fi un booster sau speed glue dar acestea nu sunt recomandate de fabricant. Cu toate astea, f multi nu respecta recomandarile, adaugand "aditivi" si nu se intampla nimic rau. Doar o elasticizare si o inmuiere temporara a fetelor, care pt unii este ceea ce-si doresc.

gorilaz2003 a spus:
imi pare rau ca mi-am permis sa scriu pe forum...uitasem ca forumul nu e facut pentru a invata lucruri noi :)...asa am citit la un moment dat despre lipire...poate e o greseala...inteligente raspunsuri :) ma bucur pentru voi :))
Nu va suparati dar eu am cerut daca se poate sursa informatiei dumneavoastra. Doar atat!

aha...am inteles...eu am un lipici numit "Premium Speed" care nu prea ma multumeste...ori lipesc prost ori nu stiu ce are...se simte de parca as fi lipit fetele cu super glue?sa iau un speed glue stiga sau un aqua energy stiga?

speed glue stiga e bun , e si subtire si nu incarca fetele.Si speed glue de la Donic este tot asa bun.

Back
Sus