Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Din cele doua am vandut unul, cu 600 lei (preturile s-au mai schimbat in ultimul timp, si ce vreau eu sa cumpar s-a mai scumpit), iar domnului cu viscaria i-am facut o oferta in care i-am spus ca lemnul este jucat, nu insistati cu rautati, lasati oamenii în pace!Nu e cazul sa vorbesti chiar tu... Ti-am vandut 2 lemne TB Alc la 550 lei/pcs. in stare impecabila, neatinse [unu chiar era aproape nou luat de la George (nduviscaria)], ai insistat sa-ti reduc pretul de la 600, respectiv 615 lei !!!, ca apoi sa le bagi la vanzare la 700 de lei. Pai nu se face asa ceva.
Dpmdv aceste practici nu ar trebui permise aici, nu este un forum pentru vanzari speculative cred.
Consider si eu, ca si nduviscaria dealtfel, ca pretul cerut pentru lemnul din postul acesta este unul speculativ si nu ar trebui incurajate aceste practici.
Va vad om serios, m-am corectat in mesajul urmator, n-am citit eu cu atentie tot mesajul dumneavoastra, v-am spus ca lemnul este jucat, dar ca nou, daca nu ati vazut verificati, ca sa nu postez eu discutia aici! Am o curiozitate, cum ati ajuns la concluzia ca lemnul nu e bun pentru dumneavoastra daca nu ati jucat cu el, eu cand cumpar de la Butterfly îi rog sa minle cantareasca dansii….Si dupa unul din lemne a vrut sa mi-l ofere la schimb pt viscaria nou in cutie ,spunand ca tb alc al dansului e in acceeasi stare ca si lemnul meu asta dupa ce eu am jucat 2 ani cu lemnul tb alc care a ajuns la dansul!
Trimis de pe al meu SM-A226B folosind Tapatalk