Am testat-o și eu pe un ZJK Super ZLC. Nu știu dacă este cel mai potrivit lemn pentru ea , însă părerile sunt subiective .
Ceea ce am observat e ca are un feeling mai rigid , cel puțin pe SZLC , probabil pe un Viscaria sau Viscaria SALC sa meargă mult mai bine , lemnele fiind mai elastice , dar se simțea și pe SZLC o ușoară senzație ca mingea intra în burete și nu o aruncă din paleta așa , fără control .
Mi-a plăcut ca pare o față stabilă atât la block-uri, cât și la topspin, puternică , adică orice lovitură pleacă cu mult mai multă forță , iar despre jocul scurt și loviturile de finețe , depinde de fiecare cum o simte și de nivelul fiecăruia ; personal mi s-a părut bună și pe acest aspect; nu la fel de bună precum 09c , dar inafara de acest aspect, Zyre excelează aproape la toate capitolele față de Dignics 09c.
Spin , de asemenea , are destul de mare , depinde de tehnica fiecăruia de lovire și de generare a spinului , însă mi se pare o fată cu foarte mult spin, se simte mai ales la spin-ul moale cu mult efect , generează spin enorm .
Despre durabilitate rămâne de văzut .
Personal , abia aștept să o testez în viitorul apropiat pe lemnul meu