Butterfly Zyre-03

Stai ca n-au ajuns coletele inca :))).
Au ajuns.
Butterfly FAN ZHENDONG SUPER ZLC 🏓
ZYRE-03 🟥
ZYRE-03 ⬛
Am dat cateva mingi cu configuratia de mai sus (2.7) la robotul din magazinul Butterfly Store Bistrița si la prima vedere e mai controlabil si cu arc / curbă mai mare (la topspin) decat Dignics 05 cu care am jucat pana acum. Review-uri pe youtube nu prea sunt, dar am gasit unul care pare destul de obiectiv:

Mulțumesc @rasvan de cafea si de mingile la robot.

A mai reglat Rasvan robotul? ... cand am probat si mi-am luat Dignics 05 am dat numai pe langa minge cateva minute, am umplut de mingi magazinul :)
Si eu am umplut magazinul de mingi. Rasvan spune unde vine mingea dar nu spune daca e cu sau fara efect. 🤣

Am testat-o și eu pe un ZJK Super ZLC. Nu știu dacă este cel mai potrivit lemn pentru ea , însă părerile sunt subiective .
Ceea ce am observat e ca are un feeling mai rigid , cel puțin pe SZLC , probabil pe un Viscaria sau Viscaria SALC sa meargă mult mai bine , lemnele fiind mai elastice , dar se simțea și pe SZLC o ușoară senzație ca mingea intra în burete și nu o aruncă din paleta așa , fără control .
Mi-a plăcut ca pare o față stabilă atât la block-uri, cât și la topspin, puternică , adică orice lovitură pleacă cu mult mai multă forță , iar despre jocul scurt și loviturile de finețe , depinde de fiecare cum o simte și de nivelul fiecăruia ; personal mi s-a părut bună și pe acest aspect; nu la fel de bună precum 09c , dar inafara de acest aspect, Zyre excelează aproape la toate capitolele față de Dignics 09c.
Spin , de asemenea , are destul de mare , depinde de tehnica fiecăruia de lovire și de generare a spinului , însă mi se pare o fată cu foarte mult spin, se simte mai ales la spin-ul moale cu mult efect , generează spin enorm .
Despre durabilitate rămâne de văzut .
Personal , abia aștept să o testez în viitorul apropiat pe lemnul meu :)

Salut, vreau sa adaug la ce a spus Calin, am dat 4 antrenamente cu zyre-03 si am comparat cu dignics 05 si cu tenergy 05. Este mai rapida decat dignics 05, mult mai usor de dat din underspin si foarte greu pentru adversar sa vada cat de mult efect are mingea, tot timpul pare mai putin decat este defapt. Foarte usor de folosit la serve, preluare si primul topspin. Pentru mine este greu de folosit in raliuri si la schimbare de directie, posibil trebuie schimbate miscarile pentru ca necesita paleta mai inchisa la lung de line fata de diagonale, fata arunca destul de sus si dai afara daca nu ajustezi unghiurile. Si daca trebuie sa dau taiat sau sa imping dupa preluare simt ca nu am control si dau tot timpul prea sus. Greu de controlat cand nu citesti bine efectul, nu prea este toleranta pentru ca are un grip excelent, dignics05 este mai toleranta pentru ca se si simte mai moale. Mi se pare mai durabila decat dignics sau tenergy, de obicei dupa 3-4 antrenamente mi se vede degetul unde servesc pe fata, zyre pare impecabila in continuare. Pe mine personal nu ma avantajeaza deocamdata pentru ca dau destul de tare si cu dignics05 si nu am nevoie de ceva mai rapid iar stilul meu de joc este mai all around. Si cand sunt atacat simt ca am un cofrag cu oua cand joc cu zyre-03, la cea mai mica greseala nu mai dau pe masa, probabil cu mai mult antrenament ar merge dar nu vad rostul pentru nivelul meu. Singura chestie ce ma atrage la aceasta fata este ca poti ataca foarte usor din underspin si topspin si chiar cred ca nu este marketing faptul ca va dura mai mult, cel putin asa vad pana acum.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus