Calendar 2012

In urma modificarii datei de desfasurare a Festivalului VAII MURESULUI turneul de la DEDA din 7 iulie se amana pentru o data care va fi anuntata din timp.
Va multumesc.
OK

Ultima editare de un moderator:
Scuzati-ma ca va intreb, cand este concursul de la Argeș ?

Ar trebui sa fii putin mai specific in intrebarea ta! Daca te referi la concursul de la Topoloveni, atunci el este sambata viitoare, pe 7 iulie 2012. Daca te referi la concursul de la Curtea de Argeș, el va fi pe 8 septembrie 2012. La ambele o sa poti vedea anuntul de concurs si te vei putea inscrie in subforumul Amatur. Succes!

Pe 20 octombrie se confirma un turneu A la Călărași - organizatori Dorinel Dinca si Nelutu Basfalion.
OK

Ultima editare:
Turneul din 04 August de la Constanța se muta pe 11 August.
Am vorbit cu Gheorghe Nicu, ei nu vor organiza la Drobeta Turnu Severin.
OK

Ultima editare de un moderator:
bine ziceti baieti....bravo voua...munca si ambitia voastra

Domnilor,dupa o discutie cu cativa brasoveni,am aflat ca ei nu pot organiza turneul final nici anul acesta.Profit de ocazie si va invit la Targoviște (pentru acel eveniment ) sa va fiu inca odata gazda daca si dvs doriti.

Multumim pentru oferta!
Asteptam si oferte din alte orase pentru a alege cea mai buna varianta, iar decizia o vom lua la sfarsitul lunii octombrie.

Turneul de la Brașov din 18.aug.2012 nu va mai avea loc.
Cu scuzele de rigoare,
Gelu V.

Turneul A.de la Curtea de Argeș din 8 septembrie se anuleaza.
Doresc ca pe aceasta data sa fie organizat un turneu la Topoloveni,dar asta numai dupa ce Sorin va veni din concediu si va confirma sau infirma acet lucru.
Numai bine !

Concursul din 18 august se va tine la Brașov. A fost o lipsa de comunicare intre organizatori.
Am rezervat sala, avem 16-20 mese depinde de cati concurentii vom avea. Saptamana viitoare voi posta anuntul oficial.
Multumesc

Concursul din 18 august se va tine la Brașov. A fost o lipsa de comunicare intre organizatori.
Am rezervat sala, avem 16-20 mese depinde de cati concurentii vom avea. Saptamana viitoare voi posta anuntul oficial.
Multumesc

Stimati organizatori brasoveni!
Consideram ca intentia dvs de a reprograma turneul brasovean pe data de 18 ar fi inoportuna,in aceeasi zi fiind programat si turneul de la Agnita,fapt care ar genera un "conflict de interese"!Noi am postat modificarea de data a turneului nostru DUPA postul dvs din 17.07 in care anuntati renuntarea organizarii turneului de la Brașov pe 18.08 si in baza consultarilor avute cu Dl Bodeanu referitor la acest aspect.Intentia dvs ne-ar afecta pe toti,organizatori si participanti agniteni,si ar constitui o lipsa de fair-play fata de orasul si turneul nostru!In speranta ca veti rezolva cat mai favorabil acest inconvenient va multumim pentru intelegere si cooperare si va dorim mult succes in organizarea turneului final!

incercam sa organizam ceva la teius pe data de 25.08.2012 odata cu zilele orasului.Speram sa nu incurcam pe nimeni si sa se poata..revenim cu amanunte.

Avand in vedere ca data de 08 septembrie este libera in calendar, propunem organizarea unui turneu A la Bistrița - Open si Amatori.
Se va juca pe 16 mese, se limiteaza numarul de participanti la 28 open si 84 amatori - in ordinea inscrierilor.

Back
Sus