AmaTur: Turneu B Calificare WCPP, Bistrița - 22.12.2018

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Per total = un turneu frumos, meciuri superfaine etc ... 49 de jucatori prezenti, 53 de retrageri (vreo cateva de forta majora, ce-i drept) ... poate o sa spun maine ceva despre asta, nu vreau sa scriu sub influenta unui excelent Sauvignon rosu sec degustat in compania colegilor care am ramas la 'concluzii si altele' ...

Per total = un turneu frumos, meciuri superfaine etc ... 49 de jucatori prezenti, 53 de retrageri (vreo cateva de forta majora, ce-i drept) ... poate o sa spun maine ceva despre asta, nu vreau sa scriu sub influenta unui excelent Sauvignon rosu sec degustat in compania colegilor care am ramas la 'concluzii si altele' ...

Se zice ca marile adevaruri se afla dupa o...un ...Sauvignon rosu.:)

Daaa, dar ar fi adevaruri prea grele ... dupa atatia ani de experienta am invatat ca nu-i bine sa amestec adevarul cu Sauvignonul :)

Ies filozofiile pe afara.:) daca le amesteci si se va supara Nea Kant.:)

Pofta sa aveti.Si felicitari pentru continuitate si reusita.

Ultima editare:
badaluta marian,cazacu florin si georgiu dragos nu doresc la le fie punctat acest turneu.multumim

Dar nu am vazut inca noul regulament.:) e cumva in desfasurare vreun paragraf in care se doreste punctarea sau nu?De trantit turnee am mai vazut,de nepunctat un jucator chiar daca s-a incalcat regulamentul turneului am mai vazut ,dar cerere pentru nepunctarea unui turneu B nu am mai vazut.:)

in descrierea turneului se specifica faptul ca acest turneu se puncteaza ca un turneu B,pentru jucatorii care doresc.daca am inteles eu gresit imi cer scuze.

Emi, nu mai fii asa atent, aici cred ca fiind cazul unui turneu special, se poate ca doritorii sa fie punctati in clasamentul AmaTur, iar ceilalti nu.

Florine,m-ai facut curios ,si am vrut sa aflu si eu adevarurile grele din Amatur ,dar nu le-am gasit.Sau poate apar doar de la al doilea Sauvignon?

Sambata 21 decembrie, aceleasi detalii ca anul trecut ... am fost cam suprasolicitat in ultimul timp, dar o sa pun anuntul (si clasamentul valabil) zilele astea.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus