Campanie de ajutorare

Nu știu dacă mai citește cineva comentariile pe aici pe la tema asta.

Eu acum am găsit-o, am citit toate postările și mi s-a făcut pielea toată de găină.

înțeleg în primul rând ce ?nseamnă o familie unită și apreciez ceea ce poate face un tată pentru copiii lui când vine vorba de pasiune.

Și am mai înțeles și ce ?nseamnă de fapt ?familia AmaTur?!

Acum am nevoie de ceva. Aș vrea o poză cu frații Gavrilovici cei de la tenis de masă. Să fie undeva la masa de tenis, eventual cu paletele în m?nă. Ca să știți la ce mă refer pun și o poză de exemplu aici.

S-o puneți vă rog aici pe forum, ca s-o pot salva. Poate fi și mai mare. Important e să nu fie prea mică.

Unii cred că deja știți pentru ce îmi trebuie :D

Da....nu este greu de ghicit...V-as ruga insa sa ne ingaduiti pana pe 15 martie, sa putem face fotografia la etapa judeteana unde, daca Dumnezeu ne ajuta, visam sa avem trei campioni judeteni...Este doar un vis frumos, dar cine stie...Timpul este frumos, masa trimisa de domnul Viorel Birloveanu este in fiecare zi in curte, asa ca... putintica rabdare...Ceea ce s-a intamplat in ultimile sambete( cu trei ceasuri bune), ne da dreptul sa speram... Pe 22, Emanuela a luat locul 1 pe judet si s-a calificat la limba romana....pe 1 martie
sambata trecuta, tot ea , la fel ca si fratele ei, Daniel, au luat locul 1 la olimpiada de religie, in aceeasi zi, Estera castigand competitia judeteana la sah....Sambata viitoare, pe 8 martiie urmeaza istoria, iar pe 15 tenisul de masa... Nu este incredibil? Dumnezeu ne-a rasplatit din plin osteneala...Iar ca bonus, mediile obtinute pe primul semestru a primilor trei, toti elevi la Liceul pedagogic Caransebeș, la profil invatatori -educatori, este 10 pt Emanuela, 9,80 pentru Daniel, respectiv 10 pt Estera...Sunt un tata fericit, care va doreste tuturor sa aveti asemenea bucurii. Multa sanatate tuturor alaturi de cei dragi si mult succes...

- - - Actualizat - - -

Muultumiim tuturor celor care au crezut in noi sii ne-au ajutat. Speeramm sa nu va dezamagim niciodata. Cu stima...

VIS IMPLINIT!!!!!!! La faza judeteana a ONSS, Ana Gavrilovici, locul 1 la gimnaziu fete, la gimnaziu baieti, David Gavrilovici locul 2 ( a pierdut finala cu 3-1 in fata lui Sorescu Deian, care joaca in divizia B, toate seturile pierdute in prelungiri!) , la liceu fete locul 1 Estera Gavrilovici, iar la liceu baieti, locul1 Timotei Gavrilovici. Multumim in primul rand lui Dumnezeu, apoi tuturor celor care ne-ati incurajat, si mai mult, ne-ati ajutat. Multumim Amatur Romania, cea mai frumoasa si iubitoare ,,familie`` Cu stima, fratii Gavrilovici... Multumim pentru visul implinit....Daca s- a implinit la noi, se v-a implini si la altii ....Crsdeti doar si munciti....

Back
Sus