D
dantim
Guest
In forma de cozonac bine rumenit, poate, ca pana si Petrov l-a invins astazi. :lol:
Era progamata revansa de la Baicoi din finala

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
In forma de cozonac bine rumenit, poate, ca pana si Petrov l-a invins astazi. :lol:
Placut turneul un 10 pentru George Iancu![]()
Era progamata revansa de la Baicoi din finala![]()
o fo la Valenii de Munte...
Tu ai uitat ca era programat la Baicoi dar nu am ajuns nici unul in finala sau sa jucam impreuna![]()
Un turneu de poveste cum numai la Targoviște mai este. Sa-l vedem pe Lazaroiu cand va desface butoiu. Cine inca nu s-a-nscris va ramane acasa, trist.
Va multumesc pt cuvintele frumoase ! Cred totusi ca Nu am prea multe merite in organizare, deoarece datorita voua
turneul a ...curs fluent si cred ca a fost o buna propaganda adusa tenisului de masa intr-un turneu pentru prieteni si intre prieteni !
Cred ca astfel de turnee (ca si cele de la Targoviște) se incadreaza ... intr-o normalitate ...pentru niste intalniri intre amatori care vor
sa-si petreaca timpul liber facand ...miscare, tenis, ...glumind, tenis, ...socializand, tenis, ... povestind, tenis, (...si nu numai) ...
Ii multumesc si lui Visan pt ajutorul de ...la butoane si lui Ionut pt cel de ... la gratar si lui Marian pt filmulete ... si inca o data tuturor
pt ca ati venit !
Felicitari castigatorilor !!!
Cornele, ai fost aproape sa spargi o nuca tare ... dupa alta nuca tare (victoria la Iuliana pe care o felicit pt revenirea in circuit)!