Campionat pe echipe KINGS - Oradea - CS King Pong

Buna ziua!
Ieri a avut loc a 3-a etapa a Campionatului pe echipe Kings.
Din pacate 2 echipe au lipsit. In asemenea situatie, nu avem de ales decat sa dam victoria la echipa cu care trebuia sa joace echipa absenta. Insa, daca din timp anunta o echipa ca nu poate sa se prezinte in data prestabilita din motive intemeiate, si ia legatura cu echipa cu care trebuie sa joace, poate sa stabileasca impreuna o intalnire pentru a recupera meciul! Din partea mea, oricand, numai sa ma anuntat!
Echipa lui Nutiu Mihai, cea care inlocuieste echipa Nemes, a inceput in forta meciurile.

Atasat:
Rezultatele etapei III
Clasamentul general
Tabelul cu ordinea meciurilor / rezultatele meciurilor
Vezi atașament 7042Vezi atașament 7043Vezi atașament 7044

Urmatoarea etapa mai mult ca sigur in data de 27 Aprilie 2014 va avea loc! Dar pana atunci ne mai auzim!

Din cate am observat s-a gresit la clasament, din tabelu cu rezultate reiese ca echipa Oradea 1 a pierdut un meci cu Eternit si cu Titanii a facut egal deci au acumulat 1 punct si nu 3 la aceasta etapa, iar Progresu un meci pierdut cu Nutiu si un meci castigat cu Voios deci au acumulat 2 puncte si nu 4!

Din cate am observat s-a gresit la clasament, din tabelu cu rezultate reiese ca echipa Oradea 1 a pierdut un meci cu Eternit si cu Titanii a facut egal deci au acumulat 1 punct si nu 3 la aceasta etapa, iar Progresu un meci pierdut cu Nutiu si un meci castigat cu Voios deci au acumulat 2 puncte si nu 4!

Imi cer scuze! Aveti dreptate cu Oradea 1! Dar progresul are teoretic 2 meciuri castigate: cu Voios si cu echipa Oradea 2, care a fost absenta; meciul cu Nutiu e un fel de recuperare...si asta o sa calculam cand stabilim exact cu Wily cum sa facem cu ei...
La dimineata corectez...

Imi cer scuze! Aveti dreptate cu Oradea 1! Dar progresul are teoretic 2 meciuri castigate: cu Voios si cu echipa Oradea 2, care a fost absenta; meciul cu Nutiu e un fel de recuperare...si asta o sa calculam cand stabilim exact cu Wily cum sa facem cu ei...
La dimineata corectez...

In acest caz si echipa lui Mihai a acumulat 4 puncte - meciul cu Progresul castigat + cel programat in care nu s-au prezentat adversarii(motivul pentru care am si jucat cu Progresul).

Din nou trebuie corectat deoarece echipa lui Nutiu are doar 4 puncte in total, are 2 meciuri castigate cu Tanc si Progresul, iar cu Birtalan pierdut!

E corect asa cun zice Liviu echipa Nutiu in etapa 3 are o victorie si o infrangere si a jucat pentru etapa 1 unde are o victorie total 4 puncte din care 2 prin neprezentare...

Mai sus am incercat sa afisez un clasament mai detailat si corect dupa rezultatele din tabelul din postul anterior.

propun cumularea etapelor 4. si 5

propun cumularea etapelor 4. si 5

Apropo de acest clasament :
Daca studiem locul 3si 4 au acelasi punctaj, nr meciuri castigate si pierdute dar difera nr victoriilorCum facem departajarea dupa nr victorii sau meciul direct?
Propun contopirea etapei 4 cu 5 mai ales ca unii au jucat etapa 4 si etapa 5 e jumate de etapa. Bonus mai dam jos din kg acumulate de sarbatori. :)
O zi placuta!

Ultima editare:
Pai asta ramane de stabilt de catre organizatori si echipe de comun acord, desi nu era rau stabilit de la inceput.

Pai asta ramane de stabilt de catre organizatori si echipe de comun acord, desi nu era rau stabilit de la inceput.
Tocmai de asta am intrebat acum si nu la afisarea clasamentului final..
Tabelul lui Liviu e mai ok ca si centralizator dar cel cu rezultatele pe fiecare etapa trebuie sa ramana si vor fi doar 2 tabele.
Ce parere aveti de cumularea etapelor?

Buna ziua!
Eu nu am nimic impotriva cumularii etapelor 4 si 5, dar trebuie sa intreb pe toti jucatorii si in functie de ce alege majoritatea, asa o sa procedam!

Buna ziua!
Va reamintesc, ca duminica, 27 aprilie, ora 15:00, are loc etapa. Daca totul merge bine, o sa reusim sa finalizam campionatul (adica sa cumulam etapa 4 si 5).
Pentru asta rog seriozitate, sa se prezinte fiecare echipa, si daca e incompleta.
Multumesc!
Va astept! Orice sugestie sau problema aveti, nu ezitati sa ma sunati...prefer decat sa scrieti pe forum, ca nu pot sta toata ziua la calculator!

Buna seara!
In primul rand vreau sa multumesc tuturor jucatorilor care s-au prezentat la etapa finala de ieri. Din fericire in afara de o singura echipa, toti au fost prezenti,
dupa posibilitati! Apreciez asta! Desi ati avut putin mai mult de jucat pe urma cumularii ultimelor doua etape, v-ati descurcat bine! Doar doua meciuri au ramas
nejucate, sper ca maine-poimaine vor avea loc si acestea(rugamintea mea ar fi ca jucatorii echipelor respective sa se inteleaga si sa se intalneasca oricand la
sala sa se confrunte); echipa Nutiu are de jucat cu Oradea 1, si echipa Tanc cu echipa Voios. Desi mult nu prea schimba rezultatul in clasament, mai ales in
prima jumatate chiar nimic, as dori sa aiba loc si aceste meciuri.
Prelucrand rezultatele de ieri, am facut faimoasele tabele Excel :)...si le-am trimis la domnul Szalay Liviu sa verifice si el si sa "contrasemneze". Dupa ce primesc
raspuns pozitiv de la el, o sa afisez! Si o sa facem premierea! :)
Multumesc pentru rabdare!

Back
Sus