Campionatul de echipe "AMATUR 2014'' ZONA 1- NORD-EST

Sa facem turneul de echipe cu cei care vor.Se poate face si unul de dublu,am participat si e foarte palpitant.Tunee B se tot fac,se joca mai mult asa.

A aparut o problema:folia antishine care urmeaza a fi aplicata pe noile geamuri termopan nu soseste decat peste doua-trei saptamani desi conform promisiunilor constructorului trebuia sa fi ajuns din luna mai.In consecinta nu putem pune in sala decat un numar limitat de mese,in speta cinci,deoarece dupa amiaza e imposibil de jucat in anumite zone.De aceea renuntam la organizarea unui turneu B a carui reusita ar depinde de starea vremii(senin sau innorat)
Sambata 21.06 vom organiza turneu de echipe si ,eventual daca suntem putini,unul de dublu,in paralel.
Cele 5 mese pe care le putem monta fara grija sunt suficiente pt asta.Deocamdata suntem noi si echipa Cetate din Suceava.Care vreti sa veniti la un meci de echipe si poate dublu sunteti bineveniti.

Cum necum ne-am adunat sase echipe..Vremea a tinut cu noi adica nu a fost soare aproape deloc,am jucat in conditii foarte bune.
Am inceput dupa 10.00 ,s-a jucat fiecare cu fiecare,cine ajunge primul la 5 victorii..Pe la 17.00 erau mesele stranse deja
Au participat urmatoarele echipe.

1.TT SUCEAVA
-Rusti Catalin
-Motoroiu Marcel
-Sofian Cornel
-Ciubotaru Ion

2.CETATE SUCEAVA
- Morosanu Vasile
-Orza Catalin
-Polocoser Cristian

3 HAIDUCII Botoșani
- Onufrei Ciprian
-Balauca Cornel
-Aga Alexandru

5. SOMUZ Fălticeni
-Cozma Catalin
-Mosneagu Marius
-Carpovici Boris
-Purdila Dan

7.STRAJERII JUNIORI

-Hasna Cosmin
-Ursulean Florin
-Tiganas Mitica

8.SAGEATA CU FES
-Ursulean Vasile
-Popescu Sorin
-Ursan Vic

Au fost meciuri stranse,multe incheindu-se 5-4 sau 5-3 cu partide incinse,frumoase.
Nu public nici un clasament pentru ca nu are nici un rost,spiritul amical a prevalat
Sper ca v-ati simtit bine
Taxa de participare a fost 0lei

Ultima editare:
Back
Sus