Campionatul european 2013

Cistiga Daniela Dodean are 2-1 cu Ying Han sper sa cistige ar fi pentru noi o sansa sa avem drumul spre victorie.Multa rabdare trebuie sa aibe cu aparatoarea, eu m-am saturat cat i-a pus pe masa. Hai Romania!!!!

câte scoate chinezoaica, noroc ca nu stie sa traga pt ca Daniela ?i ?nalta destule mingi
a dat chinezoaica un backspin de s-a intors inapoi pe masa :)
antrenorul seamana cu Tadici de la handbal

Nasol moment, au fost surprinse de unele retururi, mingi gresite pe care in alte ipostaze sunt sigur ca nu le-ar fi gresit , speram sa revina cu toate ca e greu

Pacat am pierdut pe mina noastra,picatura chinezeasca si-a spus cuvintul:mad:

a cazut psihic Daniela, a gresit niste mingi f. usoare in setul decisiv. mi-a dat impresia ca nu si-a creat o tactica, ca nu incearca sa gaseasca un punct slab.
de cealalta parte chinezoaica a fost mai inteligenta si a jucat mult pe reverul Danielei

GER - ROU = 3-1
In meciul final Han - Dodean = 3-2 (-9, 8, -6, 6, 6) dupa un meci dramatic. Fetele noastre au fost bune dar n-au avut sansa in fata unei Germanii "galbene".
Felicitari, fetelor! Putin a ramas sa fiti voi "inobilate" cu aur, dar e bine si asa. Romania a doua oara consecutiv vicecampioana Europei, un rezultat notabil.
Bravo, fetelor !

Fetele noastre au valoare incontestabila, au demonstrat-o din nou si in aceasta finala de CE jucand de la egal cu reprezentativa tarii Germa-China dar la capitolul strategie sufera...3 mecuri pierdute cu 2-3...pacat. Pacat pentru ca e a treia oara consecutiv cand se repeta istoria. Trebuie totusi sa aplaudam aceasta performanta facuta cu europence getbeget si cu conditiile de pregatire din tara noastra.

Felicitari fetelor noaste. "Iarba chinezeasca" a fost de aceasta data mai buna in fata tehnicii europene. Sa speram ca fetele se vor remonta rapid pentru jocurile din zilele urmatoare (pentru simplu si dublu). Hai Romania!

C'est la vie!!
Felicitari fetelor noastre pentru argint!!!!(nu este chiar la-ndemana oricui)
Nu intotdeauna castiga cel mai bun......Avem o echipa tanara,plina de talent,cu mari sperante .....dar nu avem noroc!(si nici chinezoaice in echipa).
Hai Romania!Mai sunt sperante la o medalie de aur!!!

Nici nu trebuie sa avem chinezoaice in echipa. Avem 3 fete care joaca extraordinar. Bravo lor! Trebuie sa fim mandrii de ele. Mai rar echipa nationala care sa aiba 3 europeni de valori apropiate. Poate doar echipa masculina a Germaniei cu Boll, Otcharov si Baum. Din pacate la baieti nu stam la fel de bine dar concurenta este si mai mare la ei. Sa speram ca la anul vor face si ei o figura frumoasa in prima divizie.

Pacat..mare pacat....am fost atat de aproape...Cred ca nu o sa mai vedem jucand asa bine echipa Romaniei.Sau cel putin eu nu am vazut-o ata de puternica in fata unor chinezoiace.Practic chinezoiacele au castigat meciul.Capul sus,si bafta in continuare.Au nevoie.

860313_525253127566766_851441840_o.jpg

Felicitari Romania pentru argint. Felicitari TVR 1 si 2 pentru o transmisie de aproape 4 ore - sa speram ca vor transmite si meciurile la individual.
Spunea cineva intr-un post -mai sus ca pierdem 2-3 desi avem mingii de meci, si imi dau seama ca lucrul asta incepe sa ne caracterizeze de ceva vreme, gandindu-ma si la alte sporturi: cate meciuri nu am pierdut la handbal(feminin) pe ultimele minute desi condusesem apropape tot jocul; cate meciuri am pierdut si la sabie/floreta(baieti si fete) tot asa pe ultimele secunde; meciuri am pierdut de asemeni si la fotbal in ultimele minute (si echipa nationala si echipele de club); poate asta ne este soarta:D.

Felicitari fetelor pentru argint...,dar...putea fi aur...am pierdut cu 3-2 meciuri in care conduceam cu 2-1.Trebuie lucrat mult mai mult la componenta psihica si poate cu mai multa concentrare am fi castigat finala...Bravo fetelor,bravo antrenorului si ...bravo si "barosanilor"din galeria Romaniei..;)
Daca stiti ce setup-uri folosesc fetele noastre...va rog sa postati.Multumesc.

Back
Sus