Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
---------- Post added 11-Sep-2011 at 15:38 ----------
bun punctul Samarei...11-11 ---------- Post added 11-Sep-2011 at 15:39 ---------- a doua minge de meci... ---------- Post added 11-Sep-2011 at 15:40 ---------- si castiga romania.....supermeci facut de ai nostri ---------- Post added 11-Sep-2011 at 15:41 ----------
De remarcat si medalia de bronz al lui A.Crisan cu Melek Hu [tur]
si victoria tinerilor IONESCU/BERNADET .
Viitorul poate suna bine mai ales ca vin din urma si perechea Hunor S./Camalia P.
Felicitari campionilor nostri!!! Tenisul de masa e printre putinele sporturi care aduce astfel de medalii si totusi nu este mediatizat mai deloc! Toti se uita cum alearga unii cica fotbalisti pe un teren arabil...
Din punctul lor de vedere finala e postata deja. Pe iconita finalei sunt scrisi corect jucatorii. Doar ca se deschide alt meci.
Culmea e ca nu merge nici linkul cu interviul campionilor nostri.
(at)Antal - nu a mers finala nici ieri, am ratat transmisiunea live cu 10 minute si de atunci nu a mai fost postata corect.
Propun sa le scriem un mail celor de la laola1.tv ,e un meci de colectie cu lovituri spectaculoase care nu trebuie ratat.Eu l-am vazut in direct ,dar vreau sa il revad,da filimon niste "bucati"
Propun sa le scriem un mail celor de la laola1.tv ,e un meci de colectie cu lovituri spectaculoase care nu trebuie ratat.Eu l-am vazut in direct ,dar vreau sa il revad,da filimon niste "bucati"
cred ca momentan au niste problemute cei de la laola1 am incercat sa le fac o sesizare si nu ma lasa imi tot apare enter subject desi am introdus subiectul...
Clau...nu stiu ce are,nu inteleg,initial credeam ca e o problema temporara.Dimineata mergea...am vazut ce a postat si nea Deni,sincer mergea,acum se pare ca e cum spui tu.Sa functioneze teoria conspiratiei,oare?Ca suntem ROMANIA?M-as mira..sincer sa fiu.