Campionatul European

Re: Campionatul European

Dupa culoarea buretelui ma indoiesc ca Maze are Tenergy 05 pe ambele fete. La Tenergy( de orice fel) culoarea buretelui e aproape rosiatica iar la el se vedea clar ca e o culoare deschisa, cel putin pe fh.

Ovtcharov a pierdu la simplu in turul 3.
De la noi, Crisan a trecut. Filimon si Cioti nu s-au prezentat.

Se transmite meciul Danei cu Pavlovich la 16.50 pe http://www.ettutv.com
O parere personala:cel mai in forma jucator mi se pare Maze,l-a batut si pe Boll si cred ca are sanse la medalia de aur.

Pana la urma cat s-a terminat Crisan-Keinath? S-a intreupt la 8-7 pt Crisan si nu am mai vazut scorul.

L-a invins Crisan pe Keinath cu 4-3 si urmeaza sa joace cu castigatorul dintre W.Schlager si Z.Fejer-Konnerth
Succes mai departe! :D

Dupa un meci f greu cu Fejer pana la urma Schlager a castigat cu 4-3,mentionez ca Fejer a dat mingea campionatului si anume o minge pe la spate care sigur va face inconjurul Europei.

Cred ca Dodean ar trebui sa atace mai mult in loc sa traga una si una sa o dea de asteptare...

Ashes a spus:
Cred ca Dodean ar trebui sa atace mai mult in loc sa traga una si una sa o dea de asteptare...
si-a furat-o urat rau cu aia care a facut aproape numai aparare

Apoi numa' pe hundy-bundy ala l-o gasit Waldner sa-l bata cu carcasa, care trage balon in plasa sau care nu scoate o serva simpla?
Pina la urma nu e nici o mare smecherie sa faci asta, aduci un fotbalist sau ... chiar si un comentator de tenis de masă si-i mai dai si for-5.

FlorinBN a spus:
Apoi numa' pe hundy-bundy ala l-o gasit Waldner sa-l bata cu carcasa, care trage balon in plasa sau care nu scoate o serva simpla?
Pina la urma nu e nici o mare smecherie sa faci asta, aduci un fotbalist sau ... chiar si un comentator de tenis de masă si-i mai dai si for-5.
Pai, claar. Doar nu crezi ca se risca sa faca experimentu cu un alde Liqin sau unu mai din zona Boll :D
Poate doar sa aiba ambii acelasi "material" daca ei ar fi din aceeasi clasa...

mircea.garaz a spus:
Bogdy a spus:
Ce mult acopera mingea si ce low-throw are...Se vede clar ca are un set-up "racheta".
Adevaru-i ca cine e "meserias", vorba ta: poate juca si cu Meteor.
E deja celebru video-ul cu Waldner jucand cu carcasa de CD, ceva capac de nush ce si de-abia cand a jucat cu banana a luat bataie. :D
Asa, ca o paranteza: am jucat acum un an cu unul dintre amatorii nostri bistriteni ( nu dau nume ) si m-a batut doar cu lemnul de la paleta :lol: Va dati seama cu cine...
La partea dorsala?
Pe bune, dom' Mircea. Ma batut cu lemnul si cu dorsala si cu forehandul. :lol:
Noroc ca am jucat doar un set, ca daca mai continuam poate ca ma lasam de frumosul sport...

La dubl, fetele au ajuns in semifinale ... Bravo lor! Vor juca astazi, de la ora 18:30 ora noastra impotriva PASKAUSKIENE, Ruta (LTU) FADEEVA, Oksana (RUS)

l-am vazut si eu in direct am ramas masca super tare!

No, am aflat ce "cauciucuri" foloseste Maze: "Sponge Butterfly Bryce Two-One".
Noroc cu comentatorii astia ...

Back
Sus