Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Maze are cauciucuri "Sponge Butterfly Bryce Two-One", se vede ca n-ai fost atent la comentarii.Devlyn a spus:Frumos joc facut de Maze.
Bravo lui.
Apropo cu ce joaca Maze ?
:lol: :lol: :lol: buna, buna de totFlorinBN a spus:Maze are cauciucuri "Sponge Butterfly Bryce Two-One", se vede ca n-ai fost atent la comentarii.Devlyn a spus:Frumos joc facut de Maze.
Bravo lui.
Mai nou am aflat ca are Butterfly Briis, iar Schlager doar Butterfly.
Te rog frumos sa nu trunchiezi informatia: Cauciucurile lui Maze sunt "pe o parte rosu si pe cealalta negru".FlorinBN a spus:Maze are cauciucuri "Sponge Butterfly Bryce Two-One", se vede ca n-ai fost atent la comentarii.Devlyn a spus:Frumos joc facut de Maze.
Bravo lui.
Mai nou am aflat ca are Butterfly Briis, iar Schlager doar Butterfly.
Ai dreptate.vali a spus:din pacate toate canalele de sport si toate fituicile de sport sunt pline de scandaluri din fotbal , nu de performante adevarate
Maze joaca cu Maze dar cu ce joaca Cioti ?Devlyn a spus:Frumos joc facut de Maze.
Bravo lui.
Deci daca Maze joaca cu Boll Spirit si l-a batut pe Boll (cu lemnul lui :roll: ) inseamna ca Boll tre sa treaca pe un lemn Maze . Cioti a facut un meci exceptional cu Boll , ma intrebam cu ce joaca .flash a spus:Dupa ultimele informatii Maze joaca cu Timo Boll Spirit ST si Bryce Speed de 2,1mm pe ambele parti (probabil tratate cu ceva booster sau tunate din fabrica). Despre Cioti nu stiu...dar se poate afla.