AmaTur: Turneu A+ Campionatul National Amatur- Turneu A + Gura Humorului 10 Noiembrie 2013 Juniori

Felicitari pentru concurs, ne pare rau ca nu am venit si noi (distanta este destul de mare).
Oricum am avut un reprezentant la amatori (Banescu Dragos), care a reusit sa se claseze in primii opt, ne-a spus numai lucruri frumoase despre turneu, inca o data va felicitam pentru aceste concursuri minunate.
Multumim mult domnului Emi si sper sa ne revedem cat mai curand.

Multumesc Vasile ! Dar fara omul din umbra ( adica tu !!! cel cu arcul ;) ) totul ar fi fost anost. Multi copii si multi participanti din Vatra Dornei la toate categoriile. Respect. Multumesc pentru sprijinul si increderea acordata.

Grupe inferioare Turneu de Duminica :)
1. Lungu Cosmin, Chirap Dan, Nemaciuc Mihai, Ungureanu Adrian, Palamaru Emil, Vieru Carmen
2. Boaca Valentin, Tiganas Mihai, Beltechi Dumitru, Tanase Tiberiu, Majeru Gabriel, Ungureanu Florin
3. Durdun Gheorghe, Mosneagu Marius, Firu Marian, Toporas Cosmin, Florea Ionut, Nemaciuc Ovidiu
4. Marcu Vasile, Georgiu Dragos, Purdila Dan, Niculae Dan, Georgescu Cristi, Dobai Stefan
Castigatori:
Toti participantii. Sticla de whisky a fost impartita celor mai inraiti concurenti.
Hai ai nostri !

Un sistem de pozitionare care a functionat perfect si asta pot sa spun ca dupa ce s-au terminat inferioarele ,si pierzatori cu 0 sau 1 victori erau podiditi de lacrimi,au aflat ca au posibilitatea sa lupte pt locurile ramase vacante 5-12 in cazurile noastre,am vazut la sfirsitul turneului o bucurie si o fericire exprimata pe chipul lor aproape de nediferentiat intre locul 1 si locul 8.Sistem recomandat la turneele de copii, care sau comportat exemplar si au fost f. receptivi.Felicitari copii,felicitari d-nelor si d-nilor profesori,si cu mina pe inima pot spune ca intradevar vad in acesti copii adevaratii Amaturisti de miine,care au crescut alaturi de Amatur,BRAVO, voi fii alaturi de voi ori de cite ori voi putea,al vostru EMI

Back
Sus