Sorin Botirca
Coordonator Onorific
La Open au ajuns pe tabloul de 24 urmatorii 3 jucatori veniti din recalificari:
Chirita Cristian
Temelie Dragos
Ciuca Dan
Chirita Cristian
Temelie Dragos
Ciuca Dan
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Cred ca ar fi interesant cu toate ca e prea timpuriu pentru acest lucru o statistica cu cati jucatori din recalificare au ajus in eliminatori la O +A .
Este foarte bine ca se acorda sanse si pentru recalificare dar la fel de bine aceste gr.ar putea fi folosite pentru clasament.
Eventual cu mici ajustari la care se poate ajunge pentru asigurarea nr. minim de jocuri .
In fond acesta este scopul sa joci cu alti jucatori si strabati tara in lung si in lat.
Toti vrem sa fie cat mai palpitant si mai placut cand te intalnesti cu prieteni din amatur.
Asteptam cand se poate o statistica altfel este prematur .
Sorin si Cristi este posibil ?
Mitica inca nu am spus nimic !!!Nu cred ca ai dreptate. Ca exemplu, pot sa spun ca eu m-am clasat de multe ori pe locul 3 sau 4 in grupa inferioara, dupa care, in grupa superioara, m-am clasat pe locul 1 sau 2 si am jucat in eliminatorii.
Deci, exista sanse pentru toti, sa se claseze chiar si pe locul 1 in finalul turneului.
La Amatori, au ajuns pe tabloul de 48 urmatorii 9 jucatori veniti din recalificari:
Popescu Valentin
Vasilescu Remus
Nedelea Ionut
Vladu Nicolae
Iliescu Dan
Lesprix Philippe
Andone Claudiu
Matei Dumitru
Zavricescu George
Nu-ti face probleme nu esti pe primul loc:yawn::shock:![]()