Campionatul national individual, Buzău - 06/08.03.2015

NoRo

senior
Sala Sporturilor din Buzău gazduieste,in perioada 6-8 martie,Campionatul National de tenis de masă individual seniori.Potrivit FRTM,sedinta de validare si sedinta tehnica vor avea loc pe 5 martie,de la orele 18.00,respectiv ora 19.30,la Hotel B90.

Dupa cum se vede,a aparut si afisul publicitar in care se afla cativa jucatori de succes si cativa oameni valorosi la aceasta competitie.

NORO ,vorba lui dl.LAZAROIU, oricum tu ramai valoare si fara si cu succes la tenis de masă.
Hehe ,de la ce concurs si de cand e poza ca in fundal recunosc sala tip ELENA U.
REUSIT TRUCAJ.

Sala Sporturilor din Buzău gazduieste,in perioada 6-8 martie,Campionatul National de tenis de masă individual seniori.Potrivit FRTM,sedinta de validare si sedinta tehnica vor avea loc pe 5 martie,de la orele 18.00,respectiv ora 19.30,la Hotel B90.

Dupa cum se vede,a aparut si afisul publicitar in care se afla cativa jucatori de succes si cativa oameni valorosi la aceasta competitie.

Cred ca mai nou au si mascota la turnee:wtf::)

De ce esti "nenorocit"?/?Chiar sunt mindru de Noro ca apare pe un afis atit de imp ortant...tu nu apari macar nici pe afisul pinguinilor:)))))BRAVO NORO!!!!FELICITARI!!!

Felicitări băieților din Amatur care sunt pe afiș, Noro, Rareș, Alex, se pare ca circuitul Amatur a ajuns respectat și de FRTM, si asta in primul rand datorita lor.

După primul tur (primii 64) dintre fostii și actualii amaturisti au ramas in competitie George Durdun si Alex Ciobanu, care se vor intalni in meci direct pentru accesul între primii 16.
Au pierdut în primul tur: Radoi Marius la Mihai Manescu (2-4), Rares Leorda la Bogdan Simion (0-4), Bogdan Cristian la Spelbus Florin (0-4), Alex. Enciu la Alex. Lipan (0-4), Cosmin Fodoran la Hunor Szocz (0-4) și Noro la Nicolae Dumbrava (0-4).

Cu Respekt,

nu as dori sa inoportunizez, dar, parca si domnul Nicolae Dumbrava tot prin I.D.M. a cam inceput......, sau poate, este vorba de un alt profesionist legitimat, iar atunci im cer scuze pentru Interventie....

si ce coincidenta, cu George si Alex, vreau sa zic......, o fi tot domnul Popovici la Butoane? (Intrebarea este retorica)

Campionatul National ROMSTAL Individual Seniori s-a incheiat astazi la Buzău.

In proba de simplu feminin, Elizabeta Samara a cucerit medalia de aur dupa ce a invins-o in finala pe coechipiera ei de la CS Farul Constanța, Cristina Hirici cu scorul de 4:1. Medaliile de bronz in proba de simplu feminin au fost adjudecate de Camelia Postoaca (CS Pristavu Câmpulung) si Bernadette Szocs (CSM Bistrița)

La masculin, campionul Romaniei a devenit Ovidiu Ionescu de la CSM Buzău care a castigat in finala cu scorul de 4:0 in fata lui Constantin Cioti (CSM Buzău). Pe cea de-a treia treapta a podiumului s-au clasat Alin Spelbus (CS Pristavu Câmpulung) si Hunor Szocs (CSM Bistrița).

Daniel Dan si Alin Spelbus sunt campionii Romaniei la dublu masculin.
Proba de dublu masculin din cadrul Campionatului National ROMSTAL Individual Seniori 2015 a fost castigata de perechea formata din Daniel Dan si Alin Spelbus. In finala, campionii i-au invins cu scorul de 3:1 pe Alexandru Cazacu si Mihai Sargu. Pe cea de-a treia treapta a podiumului s-au clasat Alexandru Mircea / Adrian Costea si Constantin Cioti / Adrian Dodean.

Elizabeta Samara / Bernadette Szocs sunt campioanele Romaniei la dublu feminin!
Medaliile de aur in proba de dublu feminin au fost cucerite de Elizabeta Samara si Bernadette Szocs care au invins in finala cu scorul de 3:1 perechea Bernadett Balint / Roxana Istrate. Medaliile de bronz in aceasta proba au fost castigate de Adina Diaconu / Andreea Clapa si Irina Ciobanu / Camelia Postoaca.

si ce coincidenta, cu George si Alex, vreau sa zic......, o fi tot domnul Popovici la Butoane? (Intrebarea este retorica)

La "Butoane" am fost eu iar pozitia pe tablourile principale la toate cele 5 probe de joc s-a tras la sorti. Dupa terminarea grupelor, tragerea la sorti de la simplu a avut loc in sala si toti cei interesati au putut participa.

La "Butoane" am fost eu iar pozitia pe tablourile principale la toate cele 5 probe de joc s-a tras la sorti. Dupa terminarea grupelor, tragerea la sorti de la simplu a avut loc in sala si toti cei interesati au putut participa.

Chiar voiam să comentez că l-a "transferat" FRTM pe Florin de-au facut up-date-uri pe site cu noutati tot week-end-ul. :)

Sa le fie rusine diriguitorilor Federatiei Romane de Tenis de Masa pentru modul in care promoveaza acest sport in mass-media...iar mass-media nu este doar TV, ci si internetul. Nu este posibil ca, intr-un sport in care avem atatia jucatori de talie mondiala, publicul larg sa nu stie nimic despre performantele jucatorilor nostri,si doar aici, pe forumul nostru de amatori ne mai dam si noi cate un link si mai adaugam ceva informatii. Am intrat pe site-ul oficial si am ramas stupefiat ca in arhiva video nu au decat finalele la simplu din editia 2007!!! Oare pentru ce iau banii elefantii de la federatie?
ITTF are un site mai mult decat acceptabil, de ce nu ar reusi si ai nostri asa ceva?
...sau, cate interese se ascund in spatele acestei "perdele" aruncate asupra acestui sport frumos?

.... asadar , sortii Le au fost potrivnici, se intampla .....

Multumesc pentru info

Back
Sus