DAN TT
organizator local
zavaski ioan -dej
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
bai da ce le ai cu astea!!!
Da ma BEBE tu ce treaba mai ai ?. Te bagi si tu asa ca musca in curuuuu calului ,pt ce mai ? Hai si tu la DEJ sa vedem cat de tare esti ,pt ca voi toti miticii stiti sa dati numai din gura ,si cam atat! Poate nici nu stiti unde este orasul DEJ PE HARTA ROMANIEI LA REVEDERE !
Adevarul supara? Ce sa caute un turneu care nu este Amatur in sectiunea Amatur??
Spre surprinderea dumneavoastra, stiu unde se afla Dej-ul pe harta Romaniei!! In plus fata de dumneavoastra si de Dan Universal mai stiu si gramatica limbii romane!! Rugamintea mea este sa invatati limba romana si abia dupa aia sa postati pe un forum!!! Nu inteleg atacurile la mine atat timp cat eu nu v-am atacat!!
Cat despre acel Nu-mi place ... ce sa mai zic. Pentru acelasi lucru spus de Cata60 Dan i-a dat "Imi place" si mie mi-a dat "Nu-mi place"
Da ma BEBE tu ce treaba mai ai ?. Te bagi si tu asa ca musca in curuuuu calului ,pt ce mai ? Hai si tu la DEJ sa vedem cat de tare esti ,pt ca voi toti miticii stiti sa dati numai din gura ,si cam atat! Poate nici nu stiti unde este orasul DEJ PE HARTA ROMANIEI LA REVEDERE !
- - - Updated - - -
GHIOC STEFAN NASAUD nu IOAN ,TIBI HAI PA!!!!!!!
- - - Updated - - -
Danut, da-i inainte nu te lua dupa toti ciurucarii .Ne vedem sambata pt.miscare,nu pt competitii ha..ha..ha..!
Si totusi,mandria nu da prilej decat la cearta,intelepciunea insa,se afla numai la cei ce primesc sfaturi.Stima.
Adevarul supara? Ce sa caute un turneu care nu este Amatur in sectiunea Amatur??
Spre surprinderea dumneavoastra, stiu unde se afla Dej-ul pe harta Romaniei!! In plus fata de dumneavoastra si de Dan Universal mai stiu si gramatica limbii romane!! Rugamintea mea este sa invatati limba romana si abia dupa aia sa postati pe un forum!!! Nu inteleg atacurile la mine atat timp cat eu nu v-am atacat!!
Cat despre acel Nu-mi place ... ce sa mai zic. Pentru acelasi lucru spus de Cata60 Dan i-a dat "Imi place" si mie mi-a dat "Nu-mi place"
Ar trebui actualizat lista,cu stima Danute.inscrieri participanti
1 pop danut - dej
2 moldovan doru dej
3 dezso attila !! -dej
4 puscas arpad - gherla
5 rusu stefan -cj
6 andrica dorin - dej
7 Vass sandor -beclean
8 vass alexander-beclean
9 spaller -tiberiu -nasaud
10muntean mircea -bm
11 ghioc stefan - nasaud
12coroian claudiu -gherla
13 bal adrian -gherla
14 szelyesy marius - gherla
15 neamtu adrian- gherla
16 zavaski ioan - dej
abia acum am ajuns la calculator de la sala asa ca da aveti dreptate dle Denes am sa reactualizez imediat !Ar trebui actualizat lista,cu stima Danute.
LISTA ACTUALIZATA PE PRIMA PAGINA !! va asteptam la prima etapa a transilvanieii !! cine stie poate va iesi un campionat care sa concureze cu amatourul !! consider ca concurenta este buna pt a avea de unde alege !!