cand ar trebui relipita paleta?

bbogdanmircea

junior
Scor reacție
1
Vârstă
40
Locație
Straja, Suceava 5%, Iași 95%
Cum iti dai seama daca paleta ar trebui relipita?
adik mie mi se pare ca nu mai prinde acelasi tops asa cum prindea acum o luna?
poate si eu am facut nijte meciuri mai slabe dar e posibil si din cauza paletei?
ideea ca am dat si cu o paleta prospat lipita si dadeam muult mai usor tops cu aceeasi miscare ca si la a mea...
este cineva din Iași care se pricepe la lipit?

se

se

Pe mine m? intereseaz? să lipesc ?i să nu am grija paletei m?car o lun?
Nu ?tiu dac? este fa?a obosit? adic? cum să verific asta
?n acest caz m-a? orienta spre o fa?? cu efect încorporat ieftin? poate m? scar? de griji
Poate mai vorbim pe mess am acela?i id ca pe forum

1. Basic Chack e lipici normal. Relipirea ar trebui facuta cu speed glue ca sa aiba efect scontat
2. Dawei Inspirit Allround nu e fata cu efect speed glue . Pt asa ceva sunt tensorii germani : Andro , Tibhar , Donic

re

re

te-ai uitat pe link?
aia de inspirit quattro si cik ar avea efect incorporat
cum e recomandabil ptr a nu trebui sa relipesc fetele ptr o perioada relativ lunga si totusi sa am si destul spin?
fete cu efect incorporat sau...?

Re: re

Re: re

bbogdanmircea a spus:
te-ai uitat pe link?
aia de inspirit quattro si cik ar avea efect incorporat
cum e recomandabil ptr a nu trebui sa relipesc fetele ptr o perioada relativ lunga si totusi sa am si destul spin?
fete cu efect incorporat sau...?

Am si jucat cu Inspiritu ala , asa ca nu vorbesc din auzite. Cand vb din auzite specific.

Ca sa nu relipesti ia ceva cu efect speed glue incorporat in burete si nu fete cu cauciucul tensionat. Adica ceva Donic, Tibhar etc - in general cu burete ESN. Ai de unde alege. TENSOR si nu "HIGH-TENSION" .
Din cele kinezesti sunt unele care au burete fabricat la ESN : 729-HighPoint este unul , dar este si mai scump.Mai bine iei un Tibhar sau un Donic la banii aia.

http://www.presports.com/donic-gallardo ... p-212.htmlhttp://www.presports.com/tibhar-nimbus- ... -1023.html de asta au si la Buzău

asta e mai fragil http://www.presports.com/donic-desto-f2 ... p-641.html

Cu astea am jucat si stiu ce pot. Dintre toate Nimbus pare cel mai cel , dar poate si tehnica mea a progresat intre timp asa ca dau credit si celorlalte.

re

re

ok sorry da eu ma uitasem doar ce scrie acolo
de la Donic sunt cele cu NEW FORMULA?
ai jucat cu DESTO Big Slam?
sa mai vad, o sa incerc o relipire si daca nu da rezultate poate investesc intr-o fata de asta ptr FH

..recent am primit o stiga innova ultra light synergy tech pe care am lipit-o cu falco tempo unlimited..avantaje - foarte usoara, foarte bun control si efectul adezivului ar trebui sa tina 14 zile conform producatorului, eu intentionez sa o tin de proba pana cade de pe lemn..dezavantaje - amandoua sunt cam scumpe si dureaza 30 de ore sa o lipesti.
..parca la fetele desto nu trebuie sa folosesti speed-glue, uita-te la instructiuni inainte sa o lipesti.

Desto nu necesita re-lipire dar cauciucul e foarte fragil.

Un lemn bun combinat cu orice fete de atac face toata treaba. Eu am jucat cu cateva lemne dar un feeling extraorinar la topspin ca si cu Samsonov alpha nu am vazut.

tycutz a spus:
Un lemn bun combinat cu orice fete de atac face toata treaba. Eu am jucat cu cateva lemne dar un feeling extraorinar la topspin ca si cu Samsonov alpha nu am vazut.

De acord. Un Alpha combinat cu Srivere , kiar si nelipite este ok. Am jucat odata cu Alpha (de fapt singura data pentru ca joaca fiica-mea cu el) peste care am pus 2 Sriver L de 1.9 care aveau suficient lipici in ele ca sa se tina de lemn. Paleta parca mergea singura.Singurul lucru de care ma temeam era sa nu zboare fetele de pe lemn la un tospspin mai tarisor :lol:

vali a spus:
tycutz a spus:
De acord. Un Alpha combinat cu Srivere , kiar si nelipite este ok. Am jucat odata cu Alpha (de fapt singura data pentru ca joaca fiica-mea cu el) peste care am pus 2 Sriver L de 1.9 care aveau suficient lipici in ele ca sa se tina de lemn. Paleta parca mergea singura.Singurul lucru de care ma temeam era sa nu zboare fetele de pe lemn la un tospspin mai tarisor :lol:

de acord :D merge bine si nelipita ...control bun...doar mai multa munca decat lipita la top ;) ....sriverele foarte bune, seria mark v ..si de la tibhar multe ...

gallardo

gallardo

a jucat careva cu fete Donic Gallardo Tension?
intreb ptr ca mi-am facut o paleta pe dandoy cu fete din astea si un lemn kinezesc cel mai ieftin si m-a ajuns paleta la vro 40 de euro (cu lacuire,lipire si banda pe margine pusa de ei)

adik fetele astea sunt cu efect speed glue dar sunt f ieftine...un tibhar nimbus e doar o fața vro 36 de euro
hmmm astept pareri...

Re: gallardo

Re: gallardo

bbogdanmircea a spus:
a jucat careva cu fete Donic Gallardo Tension?
intreb ptr ca mi-am facut o paleta pe dandoy cu fete din astea si un lemn kinezesc cel mai ieftin si m-a ajuns paleta la vro 40 de euro (cu lacuire,lipire si banda pe margine pusa de ei)
adik fetele astea sunt cu efect speed glue dar sunt f ieftine...un tibhar nimbus e doar o fața vro 36 de euro
hmmm astept pareri...

am auzit ca sunt bune ...moi pt spin mai mult...si control..

Gallardo Tension sunt bune , am jucat cu ele -spin , speed tot tacamu.Tot de la Dandoy in 2.0. Acum am comandat de la presports in Max

Back
Sus