Cand se preconizeaza urmatorul turneu in București?

domnilor stati linistiti puteam sa fac alte conturi ca sa va pot raspunde la ce ati postat dar am considerat ca din moment ce pe acest forum nu poti avea dreptul la replica decat daca esti veteran sau fost jucator de tenis de masă nu mai este cazul sa dau raspunsuri.apropo m-am uitat in urma si nu am vazut nimic de genu ca as fi cine stie ce destept,nu tre sa fii foarte destept ca sa scrii trei randuri oricine poa sa faca lucrul asta.referitor la subiectele pe care le-am postat am sa mai revin poate dupa urmatorul turneu de la buc. daca se va intimpla ca in ianuarie.a si inca ceva pt dn administrator tipul ala a inceput cu prostiile eu doar am ripostat ce era sa fac?ce fel de forum ar fi ala in care toata lumea e de acord cu toata lumea cred ca deja bat campii.va doresc forum placut .
nu va mai deranjati sa puneti pe forum pt ca nu cre ca ma mai intereseaza puteti sa il suspendati sau sa-i faceti ce vreti cine poa sa spuna ceva normal cosapewe(at)yahoo.com

cosapewe a spus:
domnilor stati linistiti puteam sa fac alte conturi ca sa va pot raspunde la ce ati postat dar am considerat ca din moment ce pe acest forum nu poti avea dreptul la replica decat daca esti veteran sau fost jucator de tenis de masă nu mai este cazul sa dau raspunsuri.apropo m-am uitat in urma si nu am vazut nimic de genu ca as fi cine stie ce destept,nu tre sa fii foarte destept ca sa scrii trei randuri oricine poa sa faca lucrul asta.referitor la subiectele pe care le-am postat am sa mai revin poate dupa urmatorul turneu de la buc. daca se va intimpla ca in ianuarie.a si inca ceva pt dn administrator tipul ala a inceput cu prostiile eu doar am ripostat ce era sa fac?ce fel de forum ar fi ala in care toata lumea e de acord cu toata lumea cred ca deja bat campii.va doresc forum placut .
nu va mai deranjati sa puneti pe forum pt ca nu cre ca ma mai intereseaza puteti sa il suspendati sau sa-i faceti ce vreti cine poa sa spuna ceva normal cosapewe(at)yahoo.com
Grasiti Domnule. Dreptul la replica-l are oricine pe acest forum, indiferent daca este veteran sau la primul post. Problema este ca orgoliul care ne intuneca ratiunea, ne face sa scriem batjocoritor, defaimator la adresa altora si cand mai gasim si rezonanta in altii, ne dezlantuim cu voluptate intr-un limbaj suburban care deranjeaza pe toata lumea, nu numai pe interlocutor. E ca atunci cand, in mijlocul unui concert simfonic, in timpul celui mai frumos pasaj, ne apucam sa dam drumul la gaze pe toate orificiile. ca doar e sanatos, nu? Si daca suntem dati de urechi afara, ne si suparam ca ni sa luat dreptul la replica! :D

In principiu ramine valabila data de 12 aprilie dar vedem...
Daca vrei sa pui " umarul" la organizare as fi bucuros , ca sint destule de facut ... ce zici : "te bagi " ?
buna ziua!
am descoperit de curind aceasta comunitate virtuala, a forumului de tenis de masă. sint interesat sa ma alatur si "live", de ce nu si in eforturile de organizare a competitiilor de amatori. as dori sa stiu daca exista un nucleu care se ocupa in mod deosebit de organizare si daca data de 12 aprilie este mentinuta, in ce locatie, etc., ma rog mai multe detalii, eventual.

Mizzone , ramine asa cum am stabilit data de 12 aprilie pentru turneul din București , o sa deschid alt topic ptr. acest turneu ca pe topicul asta care era pentru turneu sint multe alte posturi care nu au legatura cu turneul in sine .
Deocamdata ma descurc cu organizarea , ramine sa vedem atunci foarte aproape de data poate avem nevoie de ajutor , de la gara la sala , eventual sa cautam din timp ceva cazare ieftina cu conditii omenesti pentru doritorii din tara cu toate ca eu nu stiu un hotel la indemina pe linga sala, sala ramane "TINERETULUI " , unde s-a mai tinut si multi o stiu, diferenta acum e ca acum sint 8+1mese in loc de 5 ca data trecuta .
Sala e in centru orasului si cel mai apropiat e hotelul Sofitel dar nu ne putem apropia de el ca e ca Burj Al Arab la preturi . La cazare ar fi o prb. de rezolvat , apoi pentru cei care vin cu trenul din tara seara si in dimineata zilei de 12 , si ce o mai aparea pe parcurs .
Deja am "voluntari " pentru ajutor . daca e cazul o sa va solicit si dvs. ajutor , pentru ca cei veniti sa aiba conditii cit mai bune .
Ce ne doare cel mai tare este partea cu sponsori , ca daca avem banuti ptr. turneu putem sa ni le creem singuri , in functie de importanta lor .
Deja avem un sponsor dar nu ne poate acoperii toate cheltuielile .
O sa revin cit mai curind cu vesti .

valigti a spus:
Mizzone , ramine asa cum am stabilit data de 12 aprilie pentru turneul din București , o sa deschid alt topic ptr. acest turneu ca pe topicul asta care era pentru turneu sint multe alte posturi care nu au legatura cu turneul in sine .
Deocamdata ma descurc cu organizarea , ramine sa vedem atunci foarte aproape de data poate avem nevoie de ajutor , de la gara la sala , eventual sa cautam din timp ceva cazare ieftina cu conditii omenesti pentru doritorii din tara cu toate ca eu nu stiu un hotel la indemina pe linga sala, sala ramane "TINERETULUI " , unde s-a mai tinut si multi o stiu, diferenta acum e ca acum sint 8+1mese in loc de 5 ca data trecuta .
Sala e in centru orasului si cel mai apropiat e hotelul Sofitel dar nu ne putem apropia de el ca e ca Burj Al Arab la preturi . La cazare ar fi o prb. de rezolvat , apoi pentru cei care vin cu trenul din tara seara si in dimineata zilei de 12 , si ce o mai aparea pe parcurs .
Deja am "voluntari " pentru ajutor . daca e cazul o sa va solicit si dvs. ajutor , pentru ca cei veniti sa aiba conditii cit mai bune .
Ce ne doare cel mai tare este partea cu sponsori , ca daca avem banuti ptr. turneu putem sa ni le creem singuri , in functie de importanta lor .
Deja avem un sponsor dar nu ne poate acoperii toate cheltuielile .
O sa revin cit mai curind cu vesti .

vali daca e spune-mi si mie poate ajut cu ceva.........numai bine!

daca-mi permiteti, domnu' noni, as zice ca pentru antrenament ar fi nevoie de ceva ajutor...
eventual putem intra in cantonament de pregatire de joi sau vineri.....

Multumesc Noni dar nu vreau sa apelez la Galateni ptr. a face un turneu Bucurestean , e rusinos , avem si noi baietii nostri pe aici .
Altfel ce fel de gazde am mai fi ?

bogdanel a spus:
daca-mi permiteti, domnu' noni, as zice ca pentru antrenament ar fi nevoie de ceva ajutor...
eventual putem intra in cantonament de pregatire de joi sau vineri.....

tinand cont ca tre sa fac p figura frumoasa planuiesc sa vin cu 2 zile inainte :D si sa stau si una dupa :wink:

cred ca putem aranja cateva meciuri de pregatire :lol:

valigti a spus:
Multumesc Noni dar nu vreau sa apelez la Galateni ptr. a face un turneu Bucurestean , e rusinos , avem si noi baietii nostri pe aici .
Altfel ce fel de gazde am mai fi ?

ai mai dat un raspuns de genul asta :wink:

oricum sunt pe aici daca ai nevoie de ceva....... :)

Multam' fain Noniro , daca e sa stai mai mult atunci te am in vedere ptr. citeva mingii si ceva ajutor .

Informatii concurs!

Informatii concurs!

Salut! Sunt un fost jucator de tenis de masă..si am dat un search pe google sa vad daca se tin concursuri pentru amatori (in bucuresti) si spre bucuria mea am gasit un concurs pe data de 12 aprilie.

As dorii mai multe informatii despre acest concurs! (eventual unde as putea sa ma inscriu) multumesc mult!

salut pe toti baietii care i-am intalnit pe la cele doua turnee,cu care am jucat tenis sambata la miercurea ciuc.s-a facut selectie naturala si nicovala a castigat felicitari.

Pt dvs. si q3maverick va sugerez ca ar fi mai bine sa va inscrieti in topicul " Turneu "A" București AMATouR-Chrotex" unde sa specificati numele, orasul de resedinta si grupa valorica in care doriti sa va inscrieti. Nu de alta dar i-i este si organizatorului greu sa va "pescuiasca" de prin toate topicurile si pot aparea omisiuni neintentionate.

Back
Sus