Care este cel mai scump lemn folosit in tenisul de masa?

floppy

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
46
Locație
Slobozia
Salut,

Aveti idee care este cel mai scump lemn folosit in acest sport minunat?

Merci

Zlc cred 7 mil si un pic. Sau amulart a lu dodean. Tot cam 7 mil. Depinde de unde le iei. Daca vrei lemn scump iti dau eu lemn cu cat vrei:)
Sent from my U8160 using Tapatalk 2

nittaku Resoud, intre 2000 si 3000 de lire sterline!

nu e gluma!

Ultima editare:
Sper ca-i din aur incuietoarea... :) La pretul asta, asa ar trebui sa fie :).

lemnul este rar si scump in cazul lui Resoud, nu are nici o legatura cu aurul! Se asteapta nu stiu cati ani ca un producator sa ia o cantitate mica de furnir din padurea aceea! Si de obicei se fac instrumente muzicale nu lemne de tenis de masă.

In acest caz, sigur lemnul mai are ceva elemente de siguranta ascunse pe undeva ... pentru a nu se putea scoate din cutie :)

dupa parerea mea este snobism de cea mai inalta clasa! Asemanatoare cu telefoanele cu aur si cristale swarovski, nu are semnal mai bun dar esti mai "pretios"! Bleah!

Da Daniel, dar da bine la fete,..., cu o asemenea ustensila nu prea esti refuzat:)))).

Dar fete aferente nu sunt? Punem niste amarate de tenergy-uri pe ditamai lemnul? :)

Cred ca hurricane nationale
Sent from my U8160 using Tapatalk 2

Parca ar fi "Lenin", in sarcofag. Dar la "cap" ce are, o bricheta? ;)

Nittaku Resoud este facut din lemn care a fost folosit la viorile Stradivarius, dar, in principiu, se pare ca este construit ca un Violin.
Cel putin asta pricep eu din blabla-ul de marketing din link-ul de mai sus.

Pai nu prea se stie secretul lemnului pentru viorile Stradivarius! L-or fi aflat intre timp cei de la Nittaku?Basca, l-or mai fi tratat si cu lacul ala secret, de nu i-au putut da de urma savantii, nic cu tehnologia ultimilor ani! Si v-a mai scapat un element foarte important! Cutia e captusita cu blana de sobol, sau ceva asemanator!!! Cred ca si asta salta pretul! Incet, incet s-ar parea ca ambalajul e principalul element de cost!

Back
Sus