Care este fata cu cel mai mare efect

Re: Care este fata cu cel mai mare efect

gdurdun a spus:
Deci ce fata chinezeasca ar merge (nu este buget de dastea' europene) ?
Multumesc anticipat,
Va rog frumos :(
H2 e bun de ceva ? cat are grosime ? e moale ? merge lipita cu apa /

H2 este o fața cu mult efect dar este foarte tare comparativ cu Hammond. Spre deosebire de Hammond la preluari trebuie sa te bazezi mult pe contactul cu cauciucul lipicios, buretele este impenetrabil aproape la mingi moi - trebuie efectiv sa infasori mingea. Topspinurile si retopspinurile cu H2 presupun alt stil de a lovi mingea decat cu fete gen Hammond sunt alte unghiuri etc . La retopspinuri trebuie sa fii foarte atent sa nu te pacaleasca tackinessul fetei . De asemenea cand pui capace , o mica greseala si efectul mingii ti se prinde de fața si - tavan. Tot timpul trebuie sa compensezi efectul mingii ce vine.
Ai extra efect de la tackiness dar trebuie sa fii atent si la preluari.
Daca vrei sa treci de la Hammond la H2 iti trebuie ceva timp de acomodare. Depinde ce target ai.
Eu recomand http://eacheng.net/index.php?act=detail&ID=1159 ca sa nu fie ceva radical fata de cu ce ai jucat pana acu.

vali a spus:
H2 este o fața cu mult efect dar este foarte tare comparativ cu Hammond. Spre deosebire de Hammond la preluari trebuie sa te bazezi mult pe contactul cu cauciucul lipicios, buretele este impenetrabil aproape la mingi moi - trebuie efectiv sa infasori mingea. Topspinurile si retopspinurile cu H2 presupun alt stil de a lovi mingea decat cu fete gen Hammond sunt alte unghiuri etc . La retopspinuri trebuie sa fii foarte atent sa nu te pacaleasca tackinessul fetei . De asemenea cand pui capace , o mica greseala si efectul mingii ti se prinde de fața si - tavan. Tot timpul trebuie sa compensezi efectul mingii ce vine.
Ai extra efect de la tackiness dar trebuie sa fii atent si la preluari.
Daca vrei sa treci de la Hammond la H2 iti trebuie ceva timp de acomodare. Depinde ce target ai.
Eu recomand http://eacheng.net/index.php?act=detail&ID=1159 ca sa nu fie ceva radical fata de cu ce ai jucat pana acu.
Imi place cum suna caracteristicile fetei, mai ales ca e si pentru apa, dar problema e ca eu vreau sa incerc aici si dupa aia sa imi cumpar..
Deci
Are cineva RITC729 HIGHER I sau II sau III / RITC729 FASTER I sau II sau III , daca se poate bucuresti ar fi ideal.
Multumesc mult vali

Ieri cind ne-am vazut ... aveam 8 fețe Faster 729 la mine ...nu ai zis nimic , azi mai gasesti cred una ... suna-ma .

Back
Sus