care-i chestia cu kill zone?

dolly

senior
Scor reacție
138
Locație
Arad
vad pe la turneele asiaticilor, pe yt, ca apare in josul ecranului "kill zone" dupa care se mai joaca pana un jucator castiga - parca - 5 puncte.

care-i chestia? ala de ajunge primul la 5 castiga, sau cum? vad ca nici nu se mai joaca la avantaje, ...

ce e sistemul asta ciudat si toate rahaturile de la ittf care schimba cu totul tenisul de masa? e vorba despre seturi castigate individual, dar care se contorizeaza la echipa?!

- - - Actualizat - - -

HOW T2APAC WORKS:
• Matches will last 24 minutes instead of a best-of-seven format
• No deuce, first to 11 points wins the game
• Kill zone game – during a match, if one game ends on or after 22 minutes, a kill zone game will be played (first to five points)
• Team scores are determined by the number of games won by the team members.
• Four teams, with each team playing the other three teams twice during the regular season
• Each team consists of three men and three women players.
• Six matches - three women’s and three men’s singles - to be played during each session
• Seven match rounds from June to December (6 regular season, play-off and finals round)

daca astea de sus is regulile (rog sa completati) eu ma declar nesatisfacut.

E un turneu privat, (recunoscut totusi de ITTF) asa ca oamenii si-au facut un regulament propriu. Nu inseamna ca e vreun pilot pentru competitiile oficiale. Mie personal imi place. Si sunt si premii consistente din ce am vazut.

nu mi-am dat seama ca e ceva actiune privata; am vazut pe toti jucatorii mari ai momentului acolo, ...

Back
Sus