Ma Lin Carbon este un lemn care are un simt foarte bun, este elastic si destul de rapid. Contribuie mult la spin, are control mare, viteza buna la semi-distanta. Merge bine atat cu fete moi, cat si cu fete tari, dar depinde de nivelul si gustul jucatorului. Multi jucatori cu priza CP prefera lemnele Yasaka, deci banuiesc ca priza este confortabila. Eu am testat cu maner ST.
Galaxy T-8 este un lemn tare ca piatra, pe langa alte lemne arylate-carbon, are si sunet ascutit, sticlos. Nu am jucat cu el, dar am dat mingea de cateva ori pe lemnul gol si m-am calmat repede. Este posibil ca pentru un jucator cu priza CP sa fie altceva.
Nu stiu nimic despre Xiom Fuga.
(at)serban tulcea: este mai bine sa deschizi un topic nou, daca cel in care vrei sa scrii nu are legatura cu problema ta. Altfel, probabil ca vei putea lipi fete pe lemnul respectiv, dar cred ca e mai bine sa iei un lemn care este pregatit sa accepte astfel de fete. De pe cel vechi va trebui sa rupi buretele si apoi sa smirgheluiesti bine, apoi sa lacuiesti cu lac special lemnul si abia apoi vei putea sa lipesti alte fete.