Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Am folosit G666 si pot spune ca are spin bunicel, dar trebuie sa dai tare in ea si ea destul de lipicioasa.Despre H3 nu pot spune inca nimic,astept sa ajunga pe sapt. viitoare,dar vezi sunt pe aici care au si te pot ajuta,parca VALI are.Ryk23 a spus:Care sunt diferentele intre DHS G666 si DHS Hurricane 3? Pe megaspin.net vad ca DHS G666 are un bonus de spin dar un deficit de speed ceea ce e perfect pt mine...cum se comporta aceste fete chinezesti?am auzit ca e un feeling special.
Ai control foarte mare cu ea..spin pe masura..dar sa nu te gandesti k intoarce efecte neintelese precum o iarba sau ceva de genu...Ryk23 a spus:Am citit acum despre Yasaka Visco si dupa cum spun astia pe siteuri pare o fata foarte buna pt FHul meu, fiindca spun ei ca absoarbe spinul adversarului si il returneaza pe al tau cu viteza si acuratete. Eu as vrea sa stiu cat de adevarate sunt comentariile astea, si ce face cu adevarat fata, care sunt calitatile ei speciale?Si daca e mai buna pe FH sau BH? Multumesc anticipat.
P.S.: Astept raspuns de la cei care au jucat/joaca cu ea.
Depinde de mai multi factori...dak este nelipita si este si mai subtire nu mai simti efectul adversarului.VISCO a spus:Chestia cu absorbitul efectului venit de la oponent este nerealista. Orice fata care are un grad de aderenta mare, este influentata intr-un grad mare de efectele venite catre ea (in coming).
De aceia, un jucator care vrea sa-si creeze un avantaj prin jocul cu efect puternic, trebuie intai sa fie familiarizat mai mult decat oponentul sau cu acest tip de joc,altfel totul este in defavoarea sa. Va povestesc o intamplare: Unei cunostinte de-a mea, jucator talentat de tenis de masă, cu care jucam de mult timp, cu rezultate relativ egale, ia venit ideia sa-si schimbe echipamentul "hobby" cu ceva mai "profesional", in incercarea de a aduce mai multe victorii in favoarea sa. Cea mai ieftina solutie pe care am gasit-o pentru el, a fost sa-i dau primele mele fete "profi", Yasaka Visco, cu care eu nu mai jucam, sa le puna pe lemnul sau, "curatat" de fetele originale care functionau aproape ca niste "antitopspin". Rezultatul a fost in prima faza dezastruos pt el. Castigam f multe puncte din serva, cele cu efect lateral, plecand adesea in peretii laterali. :lol: Dupa un timp de adaptare, lucrurile s-au schimbat, astazi joc din nou "de la egal" cu el, jocul fiind unul mult imbunatatit calitativ, fata de ce jucam pe vremuri. "Pretul" pe care la platit jucatorul de care v-am povestit a fost greu, dar a meritat.
Informatia de care are nevoie Ryk este asta:
Yasaka Visco sunt fete cu o aderenta foarte mare, la jumatatea distantei intre "grippy" si "tacky", cu un burete relativ tare, care se inmoaie optim, numai cand sunt sub efectul "speed glue" sau al boosterelor. Se poate juca si fara, dar necesita o perioada mai lunga de adaptare.