Re: carte tenis, astept ajutor !!!
Re: carte tenis, astept ajutor !!!
va multumesc tuturor pentru sfaturi si astept in continuare sugestii.Cartea lui Bozga nu o am dar ma intereseaza, cand am drum la cluj poate ma abat spre bistrita sa ne intalnim.Despre angelica rozeanu stiam ca a fost o mare campioana si nu o sa scap din vedere acest lucru ( si de paneth farkas am auzit iar cartea despre el , chiar daca e autobiografica as vrea sa o citesc).Pe tipul asta din sua, larry l-am abordat prin email si i-am spus ca in Romania nu s-a mai scris o carte depre tenisul de masa din anii 70 , rugandu-l sa ma ajute cu ceva materiale( ca doar are de unde, colectia lui e IMPRESIONANTA !!!!) da nici pana astazi nu mi-a raspuns.Ce am gasit pe net am descarcat tot , acuma urmeaza sa fac o selectie a materialelor si incerc sa mai comand o carte in SUA la un var de-l meu.
Cartea pe care o am in plan m-am gandit sa cuprinda tot ce ar trebui sa stie un pasionat al tenisului de masa, pe capitole ( scurt istoric al jocului, echipament( lemne, fete,adezivi, textile,mese cu clasificari etc) , regulament, tehnici de baza, roboti, antrenemente , incalzire, accidentari iar la anexe as pune tot ce tine de campionatele nationale, europene, mondiale, jocuri olimpice tabele cu caracteristici ale fetelor/lemnelor de la diversi producatori si ami am multe in cap.Ca sa fiu sigur ca nu fac greseli - mai les la partea de tehnice, cinematica miscarii, incalzire- o sa dau manuscrisul la un antrenor de tenis acreditat din Baia Mare cu care am vorbit deja.
Asadar o sa fie ceva ce nu poate lipsi din colecti oricarui player amator-poate si profi- pentru ca o sa prezint TOT ce trebuie stiut de un pasionat despre joc si echipament.
p.s Astept ajutor in continuare de la voi
alex