carte tenis, astept ajutor !

Re: carte tenis, astept ajutor !!!

Ce mica e lumea !!!!!Nu ma asteptam ca cineva de la sala sa fie conectat pe forum , e o surpriza placuta.Unii stiu deja despre intentia mea dar mai e MULT DE LUCRU , sunt abia la faza de strangere a informatiilor si orice sursa e binevenita.Dupa ce apare cartea normal ca cei care frecventati sala de la liceul 1 o veti vedea primii.Cartea lui Ochiana nu a ajuns inca la mine ! stiti ceva !!
alex

in legatura cu IARBA , chiar e nasol de jucat cu materiale de genul asta DACA nu ai mai avut ocazia, dar dupa o vreme te obisnuiesti.Asa ca adu paleta cand mai vii.alex

Lumea-i mica ... gradina este mare! :wink:
Succes cu scrisu' !

alecsu a spus:
Ce mica e lumea !!!!!Nu ma asteptam ca cineva de la sala sa fie conectat pe forum , e o surpriza placuta.Unii stiu deja despre intentia mea dar mai e MULT DE LUCRU , sunt abia la faza de strangere a informatiilor si orice sursa e binevenita.Dupa ce apare cartea normal ca cei care frecventati sala de la liceul 1 o veti vedea primii.Cartea lui Ochiana nu a ajuns inca la mine ! stiti ceva !!
alex
e pe drum! :wink:

Triumph, astept cartea ta sa vad continutul, ma bucur ca ai expediat-o, we keep in touch.
alex

Back
Sus