Cat de des va curatati fetele?

Cat de des va curatati fetele?

• Total voters
    38

Re: Cat de des va curatati fetele?

muvicr9 a spus:
cum se aplica acel ulei? impreuna cu ceva sau torn putin Floriol pe burete si intind pe paleta?
Este o masura ce se aplica numai fetelor uzate care nu mai au spin corespunzator. Pe cele noi le strica mai repede, deoarece uleiul ataca structura moleculara a cauciucului, slabind-o.
Daca te pasioneaza subiectul, urmareste aici:
http://forums.oneofakindtrading.com.au/ ... 6&start=15

Dado.daniel a spus:
deci ph-ul era problema! dar cu ulei de gatit am incercat si eu pe hurricane 2, si tin sa spun ca au iesit niste fete anti! ori am dat eu prea mult! nu mai agatau nici macar ca inainte de tratament! poate pe alte fete o merge...
Daca ai dat prea mult, dureaza pana se trage in cauciuc integral. In mod normal, din ce am citit pe la altii pe "afara", se pun cateva picaturi de ulei in palma, se intinde cu cealalta, apoi se da pe fete, cautand sa fie aplicat subtire si uniform. Efectul nu e imediat, trebuie timp sa-si faca efectul, la fel cum boosterele au nevoie de timp.
Pe mine nu ma atras procedeul pt ca stiu ca dupa aia fetele se uzeaza mai repede, iar eu nu ajung niciodata cu fetele atat de uzate, incat sa-mi pun problema unui astfel de procedeu.

Depinde in cat timp consuma oxigenul! E mic si s-ar putea sa reziste mai mult.

Back
Sus