ÎNCHIS câteva lemne + fete second

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Am sa te rog sa o trimiti prin posta romana ca o perioada de 2-3 zile nu sunt in VATRA DORNEI si cei de la posta o tin 10 zile .Am pus banii in cont acum dimineata .

Nu aveti de ce domnule Vasile, sa va bucurati de ea dumneavoastra, sau copilasii pe care ii antrenati.Stima :-)

Valabil ce este pe prima pagina in anunt.

Actualizare anunt.

Am mai pus la vanzare urmatoarele lemne si fete:

Lemne:
-Tibhar Samsonov Pure Wood - Pret 150 Ron
-Grubba Carbon All+ - Pret 160 Ron
-TSP Trinity Carbon - Pret 240 Ron

Fete:
-O pereche de Donic Coppa X2 - Pret 130 Ron ( Perechea Rosu + Negru )

Mai multe detalii si poze pe prima pagina.

Buna seara Victor, m-ar interesa : Butterfly Gionis Carbon All+ si niste fete bune ( te rog sa imi recomanzi tu , de ex. : perechea de Donic Coppa X2 ?!? ) . Multumesc , o seara buna

Lemnul Butterfly Gionis Def - Vandut...... Perechea de Donic Coppa X2 o las la ultimul pret 120 RON.Restul valabile.

Lemne:
-Tibhar Samsonov Pure Wood - Pret: 150 Ron
-Grubba Carbon All+ - Pret: 160 Ron
-TSP Trinity Carbon - Pret: 210 Ron

Fete:
-Donic Coppa X2 - Pret: 120 Ron ( Perechea: Rosie + Neagra ) -> Reducere 10 Ron
-Donic Desto F3 - Pret: 40 Ron

Husa Butterfly:
-Vand sau schimb husa de mai jos Butterfly cu husa de aluminiu, de preferinta donic. Pret: 60 Ron

Ultima editare:
Husa Butterfly vanduta domnului Remy. Reduceri la materialele de pe prima pagina a anuntului.

Reduceri la materiale pana la sfarsitul lunii.

Lemne:

->Butterfly Grubba Carbon All+, Maner: Fl ( concav ), Greutate: 90 grame, Stare: Nou - Pret 140 RON - Fluture Argintiu

->Tibhar Samsonov Pure Wood, Maner: St ( drept ) , Greutate: 90 grame, Stare: Nou - Pret 140 RON

->TSP Trinity Carbon, Maner: Fl ( concav ) , Greutate: 80 grame, Stare: Nou - Pret 180 RON

Fete:

-> Pereche ( Rosu + Negru , Grosime burete: Max ) : 148/154 Pret: 100 RON -> Reducere 30 Ron - Foarte putin uzate,se vand doar la pereche

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus