vali a spus:In general jucatorii chinezi folosesc fete kinezesti pe forehand si japoneze pe rever datorita stilului lor de joc. Cam toti au forehanduri foarte puternice indiferent ca dau forehandul cu mana mai putin sau mai mult indoita si atunci le sunt suficiente fetele kinezesti care nu sunt asa rapide dar au mult efect. Pe rever insa nu exceleaza , de cele mai multe ori pun doar capace si acolo le trebuie fete mai rapide si cu mai mult control. Un argument in plus ar fi greutatea paletei. Doua fete kinezesti fac paleta prea grea. Toti jucatorii kinezi , cel putin in ultima vreme, folosesc fete nonkinezesti pe rever.VISCO a spus:Este o supozitie de-a mea, cum ca orice jucator chinez este presat sa joace cu echipament chinezesc din motive de marketing. Cand jucatorii de la varf folosesc anumite echipamente, acestea cresc exponential in vanzari.Stiu ca Vali o sa ma contrazica, cu argumentul ca multi de la varf folosesc Bryce pe BH dar asta nu este decat una din putinele exceptiiDado.daniel a spus:caror fel de presiuni a cedat ma long?
cred ca nu cunosc subiectul dar imi place mult jocul lui ma long![]()
Faptul ca incep sa joace cu lemne kinezesti in exclusivitate nu e ceva extraordinar , lemnele kinezesti incep sa fie de foarte buna calitate si chiar intrec pe alocuri calitatea lemnelor europene/japoneze. De exemplu. seria Avaloxurilor care sunt comparate cu vechile Stiga sau seria Hurricanelor . De Galaxy nu mai vorbesc , dar ei sunt firma mica si nu sunt folosite de marii jucatori.
Wang Hao - doar ca buretele nu e de Sriver ca e alb
http://forum.tt-news.de/showpost.php?p= ... stcount=71