ÎNCHIS caut OSP VIRTUOSO OFF- sau PRIMORAC OFF-

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

phill

rookie
junior
Scor reacție
72
Vârstă
55
Locație
cluj-napoca
caut virtuoso off- sau primorac off-(Made in Japan)

0756857942 phill

Ultima editare:
Astept sa vad cand gasesti la pretul asta...vreau si eu vreo doua-trei ! In rest, stii pe ce forum sa stai la panda ! :) La aceea de prima generatie, pe eventuala lista de cumparare nu suntem decat vreo 4-5 romani inscrisi... :)

Astept sa vad cand gasesti la pretul asta...vreau si eu vreo doua-trei ! In rest, stii pe ce forum sa stai la panda ! :) La aceea de prima generatie, pe eventuala lista de cumparare nu suntem decat vreo 4-5 romani inscrisi... :)

Pe lista sunt primul dar dupa ce am aflat gramajul iti cedez locul tie. Eu caut in jur de 90gr.

stie demult de lemnul acela...insa e greu sa platesti asemenea suma pe un lemn cu care nu ai dat inca...e o loterie. daca nu e bun, in tara nu-l poate vinde pentru ca cei care se pricep, vor sti exact ca-l revinde pentru ca nu e 100% fain ramanand astfel varianta repunerii pe forumurile de afara...de ce crezi ca e de atata timp la vanzare totusi ? grea decizie ! :)

eu mi-am cumparat un Innerforce AL si e impecabil exact cum l-a descris vanzatorul
inca nu am apucat sa dau cu el dar in august se rezolva si problema asta
l-am vazut si m-am gandit ca nu stii de el
bafta in continuare
si eu caut o viscaria dar ST -- si mai greu de gasit

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus