Caut partener/antrenor tenis - targoviste

cosminr7

rookie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
27
Locație
Târgoviște
Salut , sunt nou pe aici si ma intrebam daca stie cineva un antrenor/partener care ma poate antrena si pe mine in targoviste... Daca stiti pe cineva , lasati-mi si mie detaliile si un mod de al contacta pe respectivul antrenor/partener.... Inca ceva , am o paleta de tenis Butterfly Korbel MagicHand OFF si vreau sa va intreb daca sa o tin pe asta sau sa-mi iau alta. Tin sa precizez ca's foarte incepator , dar sportul acesta ma pasioneaza :)

Salut , sunt nou pe aici si ma intrebam daca stie cineva un antrenor/partener care ma poate antrena si pe mine in targoviste... Daca stiti pe cineva , lasati-mi si mie detaliile si un mod de al contacta pe respectivul antrenor/partener.... Inca ceva , am o paleta de tenis Butterfly Korbel MagicHand OFF si vreau sa va intreb daca sa o tin pe asta sau sa-mi iau alta. Tin sa precizez ca's foarte incepator , dar sportul acesta ma pasioneaza :)

Salut, nu sunt antrenor dar am experienta de 5 ani si te pot invata cam ce vrei in acest domeniu, fixam anumite zile si dam cateva meciuri.

salut. caut partener pt tenis de masă in targoviste (sa jucam la zoom sau la sindicate sau....oriunde mai este prin oras...) . sa jucam de 2-3 ori pe saptamana. -
NIVEL MEDIU AVANSAT (asa cred eu dar poate ma insel...) oricum mediu spre avansat . nu am mai jucat in ultimul timp dar sunt dornic sa reincep sa joc nu pt a castiga ci pt placere ! . astept partener sau parteneri !

- - - Actualizat - - -

am uitat sa zic : la sau mes : costgv sau lasati mesaj aici !

Caut. Partener. Antrenament/joc In Eforie. Sud unde sunt. Cazat
Poate fi și. Eforie. Nord, chiar Mangalia
Nivel mediu /avansat
Tel 0748236296

Back
Sus