Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nu sunt Domnu prin Berceni PASIONATI!!!Asta E!!!!!!!!!!!!gdurdun a spus:Caut partener tenis de masă antrenament si joc la dublu!!!!!
A-ti gasit ?))
Eu cred ca a fost o greseala de tipar;daca nu,inseamna ca ne indreptam catre "Idiocracy".marqq a spus:Cuvantul "mingii" nu exista in limba romana. Este o greseala extrem de frecventa (pana si pe canalele sportive mai apare cate un comentator care foloseste acest cuvant) si arata gradul de incultura in care se scufunda tara asta.
Forma corecta de singular este minge (nicidecum mingie) iar forma corecta de plural este mingi (nicidecum mingii) (forma "mingii" ramanad corecta la dativ-genitiv ex. culoarea mingii )
Cu stima!
P.S. Daca nu ma credeti pe cuvant, aici gasiti o lista cu cele mai frcvente greseli http://ro.wikipedia.org/wiki/Elemente_p ... om%C3%A2ne
(later edit: am modificat cuvantul "forma" scris din neatentie "froma")
!!!!!!!!!????????????????? :think:Horia M. a spus:Salut sunt tot eu Horia.
am 30 de ani.
Nu neaparat???TsE a spus:Seamana a anunt de la matrimoniale.....
Horia, esti in București?
Daca vrei sa joci cu petrolofisi da-i un mesaj privat MP.
Am specificat si varsta pt ca as dori sa joc cu cineva apropiat de varsta mea, nu cu orice copil, cu cineva care sti sa joace cat de cat bine.TsE a spus:Seamana a anunt de la matrimoniale.....
Horia, esti in București?
Daca vrei sa joci cu petrolofisi da-i un mesaj privat MP.
Si eu as dori sa practic cat mai mult sa invat sa joc mai bine(dar numai in Brașov).Horia M. a spus:Nu, sunt din Brașov si locuiesc in Brașov.