Domnilor, cu respect va salut. Sunt nou pe aici.Citesc de ceva vreme diverse topice(pentru a ma edifica) si am hotarat sa postez aici, pentru a nu mai deschide un alt topic cu acelasi subiect. Daca am gresit cumva, va rog sa ma corectati.
Povestea pe scurt:"ma joc" tenis de masă de ceva vreme, cu o frecventa de 2-3 ori/sapt, cca 2h/sedinta. Acum am hotarat sa trec de la palete Hobby la cele profi. Pentru scurta vreme am avut in mana un lemn Bty Mazunov pe care "lucrau" fete Bryce. Nu am reusit sa ma inteleg ABSOLUT deloc cu ea(lemnul mi-a placut, dar fetele...prea rapide si fara un control prea mare).Ulterior, pentru o vreme ceva mai indelungata, am avut in mana un Primorac OFF- "invensmantat" cu Sriver Fx. O combinatie destul de reusita(mai ales la fete, lemnul fiind cam moale...aceasta este parerea unui novice... va rog nu trageti in mine). In consecinta, am hotarat sa achizitionez un lemn "mai tare" pe care sa pun fete "moi" cu mai mult control(referitor la discutia anterioara) si as dori sa-mi spuneti o parere despre Joola Samba Ntek(la ceea ce m-am orientat) iar ca lemn ceva similar Mazunov-ului.
Am luat legatura cu valigti pentru un lkt instinct,dar stocul este zero(asta in urma laudelor primite aici de acest lemn) si acum astept "sa vina vaporul" cu altceva similar ca pret si caracteristici.
Daca vi se pare ok sau nu, vor sa ma indrumati.
Intrucat nu sunt foarte bun prieten cu Shakespeare, nu va pot descrie in termeni specifici stilul meu de joc. Simplist spus, incerc sa atac inca din primele mingi.Joc si fh si bh(dar aici nu prea stiu "sa fac" topspin).
Multumesc pentru ajutor.