Caut sfat pentru cauciuc de rever – între control și atac

Macovei Dumitru-Viorel

newbie
boboc
Scor reacție
3
Vârstă
25
Locație
Suceava
Bună ziua,

Am o întrebare ca pentru un începător, nu chiar complet nou în acest sport, dar într-un fel tot nou, pentru că știu că mai am încă foarte multe de învățat.

Ceea ce mă frustrează cel mai tare în momentul de față este reverul. Pe forehand mă descurc decent, dar pe rever simt că nu pot deloc să atac. În schimb, mă apăr foarte bine cu el. Din acest motiv, de cele mai multe ori, ajung să împing sau să tai mingea la primire, un joc destul de defensiv, până reușesc să mă repoziționez pe forehand.

Așadar, aș vrea să vă cer o părere, pentru că sunt atâtea opțiuni pe internet încât nu mai știu exact la ce să ma uit. Ce cauciuc credeți că mi s-ar potrivi pe rever? Mă uitam la Yasaka Antipower, Juic Neo Anti sau Tackiness Chop, dar nu știu dacă sunt potrivite pentru mine. Mi-ar plăcea ceva care să-mi permită să returnez backspin-ul la fel de puternic cum primesc topspin-ul.Încerc să nu merg neapărat pe iarbă. De aceea, nu știu dacă să merg pe antispin sau pe altceva.

Momentan joc cu:

Lemn: HM X-Velox
Rever: Tibhar K3 Hybrid
Forehand: Andro Rasanter R47

Știu că set-up-ul e unul foarte bun, dar pur și simplu nu mă regăsesc pe rever acum. Înțeleg că am nevoie de mai mult antrenament, dar încerc să găsesc un echilibru între atac și apărare.

Orice sfat este binevenit și apreciat!

Mulțumesc mult!

Nu e anunt, sfaturile se dau public.
Salut,
Ai mesaj in privat

pune ceva moale si grosime mai mica. ex. R42 2.0, R37 2.0, rozena 1.9...sunt o multime, cam toate fac acelasi lucru. parerea mea e ca inainte sa treci la extreme (iarba, antipower) - e sa incerci un soft controlabil

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus