Caut Turbo X1 "Platin"

manyaku88

senior
Scor reacție
20
Vârstă
37
Locație
București
Caut posesori din București ai aceste fețe pt schimb de experiente, platesc eu masa (AKC sau IDM). Vreau sa probez sa stiu daca merita investitia.
Multumesc. MP pt nr de tel.

Re: Caut Turbo X1 "Platin"

Ciao,Many... Scuze... am o rugaminte te rog da mi nr. de Tel. si eu sunt crios de aceasta fata.... Turbo x1 Platin... eu am jucat cu Copa Jo Platin Soft. si vreau ceva si mai rapid, eu am auzit ca Turbo este mai buna este adevarat?... Sau ce este mai bun... ?... Momentan am Tenergy 05 si nu merge pt. mine... Astept pareri... Va multumesc!

am aceasta fata doar sigilata-120 lei
multumesc
0728747067

Va multumesc!!! scuze stiti cumva cum merge?... Este mai rapida decat ce am avut eu?...

am inteles ca ar fi cu f f putin mai rapida decat platin obisnuit care este mai rapida decat platin soft, nu garantez pana nu joc cu ea
aveti in stoc rosu 2.0 turbo x1 ? sa imi rezervati va rog, o sa trec sapt viitoare pe la studentesc si o iau sigur

da,am rezervat-o ptr.tine
te astept cand poti sa treci
multumesc
0728747067

Buna,Many... Multumesc pt.raspuns... Dar de Donic Coppa Speed cum este ?... Nu sti nimic?... Ai vazut datele?... speed are viteza 9,25... spin 9,25... control 6... turbo are viteza 9,5... spin 9,25...control 5... ce spui?... sau aste nu prea conteaza?... acolo am vazut datele astea ,pe www.teesport Vad ca nu stie nimeni... Multumesc!

scuze... nu cred ca scris bine cred ca www.tees sport. com

nu iau in considerare datele pt ca sunt marketing
nu am avut ocazia sa joc cu coppa speed

Back
Sus