Cazul Mihaelei Steff

filo a spus:
elefantel_roz a spus:
Cum se impaca "Bine ai venit pe forum" cu "cioflengar" ? Si tu Brutus ( adica filo ) ? :D
Daca vrei sa intelegi mesajul meu bine daca nu nu.
Eu am scris acolo` In rest bine ai venit pe forum` si nu `bine ai venit pe forum`
Si sa stii ca m-am simtit jignit ca m-ai facut Brutus nu ma asteptam de la tine..........Brutus.
Te rog sa citesti toate mesajele mele inainte de a sari cu concluzii. Te astept cu un telefon sa clarificam.

:D :D Hai ma, chiar sa va certati???????? Inseamna ca ati cazut in plasa lor...

In primul rand...dorim noi cei de pe forum..sa-i multumim din suflet OTILIEI BADESCU,Valentin si sponsorului!..care impreuna au fost alaturi de noi pe intreaga competitie...si mai ales pentru demonstratia facuta de OTILIA,...BRAVO!!!!!
2.As dori sa-l avertizez pe acest Cornel..care nu-l cunosc sa aibe grija mare cand isi exprima o parere fata de Otilia Badescu sau Mihaela Steff,Campioane Europene...nu cred ca este in masura sa vorbeasca!..Noi am citit multe articole in ziare..in care ambele jucatoare isi apreciau antrenorii care le-au descoperit,chiar intre ele si-au vorbit,nu veni cu falsuri!..deci Cornele,informeaza-te mai bine inainte de a te exprima in scris!...Noi nu dorim ca in viitor sa mai aduci critici la adresa campionilor nostrii pe care ii respectam..omule!!! Intelegi?
Felicitari pentru toti amatorii care au participat la competitia de la București...a fost o reusita!

filo a spus:
elefantel_roz a spus:
Cum se impaca "Bine ai venit pe forum" cu "cioflengar" ? Si tu Brutus ( adica filo ) ? :D
Daca vrei sa intelegi mesajul meu bine daca nu nu.
Eu am scris acolo` In rest bine ai venit pe forum` si nu `bine ai venit pe forum`
Si sa stii ca m-am simtit jignit ca m-ai facut Brutus nu ma asteptam de la tine..........Brutus.
Te rog sa citesti toate mesajele mele inainte de a sari cu concluzii. Te astept cu un telefon sa clarificam.

In primul rand, am citit aproape toate mesajele tale de pe acest forum. Esti de departe cel mai activ membru si in peste 200 de mesaje nu cred sa-i mai fi zis tu vreodata cuiva "cioflengar" sau ceva asemanator. Pur si simplu m-a mirat foarte tare genul asta de exprimare care,dupa parerea mea, nu te caracterizeaza. Nu vreau sa mai despic firul in patru...n-am vrut sa te jignesc si daca am facut-o chiar si asa, involuntar, imi cer scuze.

ok imi cer scuze si imi pare rau ca nu ati inteles la ce ma refeream.
nu ma compara cu gigi becali ca, desi sunt suporter stelist, nu il suport de nici o culoare.
numai bine sper sa nu ma mai bag ca musca in lapte altadata.

Buna Adytzu..se pare ca acest Cornel are mari probleme..
1. A adus mari jigniri unor persoane publice,aici ma refer la Otilia Badescu si Mihaela Steff...cu toate ca el habar nu are de realitatea problemelor in sportul de performanta.
2. Nu inteleg problema lui fata persoanele care sunt alaturi de Otilia Badescu...noi nu suntem interesati de asemenea lucruri.
3. Multa bafta in continuare...la tenis de masă!
Sa lasam barfa...domnilor!

Poti fi mai explicit??? Te rugam!..Ce legatura au darurile oferite de cine???...Pana la urma si acesta este un gest frumos fata de copii.antrenori,cluburi...fata de oricine..este un gest probabil facut din buzunarul respectivului,de ce nu vrei sa apreciezi........indiferent de nuanta pe care vrei tu sa o creezi,care e problema?Ai incercat tu personal sa faci asemenea gesturi?
Cat tine de reclama...pot sa te asigur ca au de ajuns,atata timp cat si-au creat-o prin rezultatele remarcabile obtinute de ei sau ele....nu-ti face probleme.

Nu pot decat sa ma bucur ca Mihaela a revenit la nationala,rezultatul s-a vazut imediat victorie in Ucraina si calificare la europene,chiar daca nu de pe primul loc ceea ce ne crea avantaje dar totusi suntem acolo,avem nevoie de Misu mai ales ca s-a introdus la Olimpiada proba pe echipe pentru prima oara in istoria olimpiadelor,ce zici Otilia,e o provocare pentru tine,la 37 de ani sa castigi o medalie olimpica,eu cred ca Otilia si Misu in forma maxima pot obtine un loc pe podium,ca o fi argint ca o fi bronz,pentru ca aurul e dat deja.

pingpong a spus:
Nu pot decat sa ma bucur ca Mihaela a revenit la nationala,rezultatul s-a vazut imediat victorie in Ucraina si calificare la europene,chiar daca nu de pe primul loc ceea ce ne crea avantaje dar totusi suntem acolo,avem nevoie de Misu mai ales ca s-a introdus la Olimpiada proba pe echipe pentru prima oara in istoria olimpiadelor,ce zici Otilia,e o provocare pentru tine,la 37 de ani sa castigi o medalie olimpica,eu cred ca Otilia si Misu in forma maxima pot obtine un loc pe podium,ca o fi argint ca o fi bronz,pentru ca aurul e dat deja.

hmmmmmmmmm, bine-ar fi!

Back
Sus