Eu astept o veste buna de la o iubire indepartata.
Voi?
Voi?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Eu astept o veste indepartata de la o iubire buna .Gabi-Mihaela a spus:Eu astept o veste buna de la o iubire indepartata.
Voi?
Gresit Mihaela. Asteptarile sunt sursa nefericirii. Esti cu adevarat fericit, numai atunci cand te bucuri de ceea ce ai avut, ai sau vei avea, fara sa te fi asteptat! Ati dori mereu mai mult, inseamna sa nu fi fericit niciodata.Gabi-Mihaela a spus:Mereu trebuie sa-ti doresti mai mult! Si mereu trebuie sa astepti...
Esti sigur?mircea.garaz a spus:O vacanta la Torino!
Gresit,carissimo, viata e un peron iar ce sau cine ti se intampla, e tren ce trece prin gara ta...Revin...VISCO a spus:Gresit Mihaela. Asteptarile sunt sursa nefericirii. Esti cu adevarat fericit, numai atunci cand te bucuri de ceea ce ai avut, ai sau vei avea, fara sa te fi asteptat! Ati dori mereu mai mult, inseamna sa nu fi fericit niciodata.Gabi-Mihaela a spus:Mereu trebuie sa-ti doresti mai mult! Si mereu trebuie sa astepti...
Ai dat o definitie a ideii principale din budism!VISCO a spus:Gresit Mihaela. Asteptarile sunt sursa nefericirii. Esti cu adevarat fericit, numai atunci cand te bucuri de ceea ce ai avut, ai sau vei avea, fara sa te fi asteptat! Ati dori mereu mai mult, inseamna sa nu fi fericit niciodata.Gabi-Mihaela a spus:Mereu trebuie sa-ti doresti mai mult! Si mereu trebuie sa astepti...
Gabi-Mihaela a spus:Eu astept o veste buna de la o iubire indepartata.
E-te cum poate sa ajute mosul doi oameni de-odatamircea garaz a spus:O vacanta la Torino!
E-te cum poate sa ajute mosul doi oameni de-odatamarqq a spus:[quote="mircea garaz":2rib6mz7]Gabi-Mihaela a spus:Eu astept o veste buna de la o iubire indepartata.
O vacanta la Torino!
Gresit,carissimo, viata e un peron iar ce sau cine ti se intampla, e tren ce trece prin gara ta...Revin...[/quote:19offps5]Gabi-Mihaela a spus:Gresit Mihaela. Asteptarile sunt sursa nefericirii. Esti cu adevarat fericit, numai atunci cand te bucuri de ceea ce ai avut, ai sau vei avea, fara sa te fi asteptat! Ati dori mereu mai mult, inseamna sa nu fi fericit niciodata.VISCO a spus:[quote="Gabi-Mihaela":19offps5]Mereu trebuie sa-ti doresti mai mult! Si mereu trebuie sa astepti...
Sunt tentatii si tentatii... Si,da, fac parte din viata. Depinde mereu de noi sa le raspundem da sau ba...levi a spus:"Mosul e om serios. Nu daruieste unei femei maritate o tentatie!"
Oare tentatiile nu fac parte din viata de zi, de zi (eventual nu le recunoastem) sau gresesc?