ce conteaza cel mai mult la o paleta?

Re: ce conteaza cel mai mult la o paleta?

eu am un lemn xiom - axelo si de curand i-am atasat fete andro plasma women (2.0 mm).este f rapida si o sa imi trebuiasca ceva timp sa ma adaptez cu ea.lemnul e bun , va intreb daca aceste fete sunt chiar potrivite acestui tip de lemn...multumesc.

tycutz a spus:
Pai tocmai ca numai antrenamentul si coordonarea conteaza restul e can can.
PS Daca mergi la raliu cu un evo si aur cu o dacie il bati? Eu nu cred
Pari putin penibil deja. Inca o data intreb, de ce atata tam-tam cu palete, fete, lemne, daca astea nu conteaza??? Nu ti se pare putin deplasata afirmatia ta? Cred ca aberezi putin. Iar la intrebarea ta, chiar nu ma obosesc sa-ti raspund. Ar insemna sa imi pun mintea cu tine...

Eu zic sa pastram ofensele si jignirile intr-un colt al memoriei care se sterge. Omul si-a exprimat parerea asa cum crede el ca este mai bine. Nu-i obligatoriu sa-i urmam sugestiile daca nu credem la fel, dar nici sa-i atingem demnitatea. Sa pastram nivelul ridicat al acestui forum!

Nu stiu de ce dar am impresia ca atunci cand unele persoane au intrat pe forum si-au adus si proasta crestere de acasa, cred ca trebuie luate anumite masuri pt. ca atacurile la persoana incep sa se imulteasca.Sau poate ma insel eu si nu am ce cauta pe un astfel de forum.

De multe ori, cei care intra noi pe forumuri, au nevoie de o perioada de "rodare" pana se obisnuiesc cu userii mai vechi si pana invata disciplina limbajului in cadrul acestui tip de comunicare. Nu-i problema, cazurile "extreme" dispar iar cei care se adapteaza, raman si inteleg cat de frumos este sa fie respectati pt ca au invatat sa respecte.
Netul asta este o scoala a vietii.

..pana acum nu am vazut nici un topic care sa isi fi pastrat strict subiectul abordat si nimeni nu s-a suparat pe chestia asta, este firesc sa existe pareri diferite de unde si contrazicerile doar ca modul de exprimare este mult mai elevat fata de cotidian, tocmai de aceea acest forum este deosebit..

anomis a spus:
tycutz a spus:
Pai tocmai ca numai antrenamentul si coordonarea conteaza restul e can can.
PS Daca mergi la raliu cu un evo si aur cu o dacie il bati? Eu nu cred
Pari putin penibil deja. Inca o data intreb, de ce atata tam-tam cu palete, fete, lemne, daca astea nu conteaza??? Nu ti se pare putin deplasata afirmatia ta? Cred ca aberezi putin. Iar la intrebarea ta, chiar nu ma obosesc sa-ti raspund. Ar insemna sa imi pun mintea cu tine...
Nici o problema daca iti par penibil. Eu doar incerc pe incepatori sa i fac sa inteleaga ca nu echipamentul e cel care conteaza asa de mult si sa nu inceapa sa schimbe fetele ca pe ciorapi. E destul sa stii stilul care vrei sa il adopti si se gasesc rapid variante. Apoi urmeaza munca.
Cine vrea intelege cine nu nu.

OK, Nu am vrut nici sa fiu nesimtit, nici sa atac pe nimeni. Doar ca sa primesti acelasi raspuns de repetate ori, desi am spus ca altceva intrebam, e putin deranjant... Atat tot. Dar daca e cazul, imi cer scuze daca am suparat pe cineva. nu asta am vrut. SCUZE.

tycutz a spus:
Nici o problema daca iti par penibil. Eu doar incerc pe incepatori sa i fac sa inteleaga ca nu echipamentul e cel care conteaza asa de mult si sa nu inceapa sa schimbe fetele ca pe ciorapi. E destul sa stii stilul care vrei sa il adopti si se gasesc rapid variante. Apoi urmeaza munca.
Cine vrea intelege cine nu nu.
Multumesc tare mult. Faptul ca am adresat o intrebare, nu inseamna ca sunt un incepator. Vreau sa-mi iau o paleta cu care sa fac mana sa joace mai bine. Atat tot. In ce priveste antrenamentul, stiu ca e nevoie. Si tocmai pentru ca nu vreau sa-mi tt schimb fetele (pentru ca nu sunt un profesionist impatimit, ci doar un amator pasionat de tenis de masă) vreau sa fac o alegere buna. Motiv pentru care am si cerut sprijinul celor mai experimentati. Iti multumesc de parerile tale, dar astept si sugestii legate de palete.

anomis a spus:
Vreau sa-mi iau o paleta cu care sa fac mana sa joace mai bine. Atat tot.
Palete bune sunt sute, mii (aici nu ma refer la cele gen metro,carrefour,etc) totul depinde de ce iti place si simti ca ti se potriveste, si foarte bine spus : o paleta buna face un joc mai bun
Anomis cel mai bine e sa te duci la o sala unde sunt mai multi jucatori si sa incerci diferite palete, trebuie sa existe acolo ceva care sa iti placa.
Eu unu aleg ceva doar dupa ce probez, nu iau ceva daca am auzit de la x y z de pe net sau de oriunde ca e bun.
Nu pot sa zic ca ti-ar fi bun un def/all-/all/all+/off-/off/off+ pentru ca asta doar tu poti sa sti ce iti place.
Aici toti isi dau cu parerea cu ce joaca ei sau de ce au auzit ca e bun.E foarte frumos pentru ca e un ajutor foarte mare pentru incepatorii care nu cunosc si trebuie sa fie recunoscatori si intelegatori pentru ce li se spune, nu cred ca cineva de aici dupa forum a indus in eroare un incepator vreodata.
P.S Scuza-mi gramatica (am stat prost cu lb.romana) :)))
O zi buna

OK. Multumesc tuturor care au venit cu sugestii. Ieri am avut ocazia sa si probez cateva tipuri de palete profi, si m-a ajutat foarte mult sa-mi fac o imagine despre ceea ce am nevoie. Inca o data MULTUMESC.
Pot considera subiectul INCHIS

Pai nu ne lasa asa. Zi-ne si noua cu ce parere ai ramas. Ce ti-a placut, ce nu..

colegul din cluj si-a gasit paleta ideala, o sa vedeti la primul turneu, pina atunci il pregatesc eu personal; restul strict secret.

Foarte frumos.. Deci el gata, nu mai are voie sa vorbeasca, si-a luat avocat..

Acum nu pot decat sa dau dreptate celor care au spus (in cunostiinta de cauza) ca fiecare stil si nivel de joc trebuie adaptat bine unui anumit tip de lemn si fețe. Ceea ce mi s-a parut potrivit mie e un alr+/off-, cu un control sporit. Restul, asa cum a spus "avocatul meu" strict secret. 😉

Hai sa postez si eu pe acilea.
Imi pare rau ca s-a facut atata offtopic degeaba...
Eu joc momentan cu paleta din semnatura deci cu Sriver FX si pe FH si pe BH.
Problema mea e ca tin paleta inclinata putin m mult spre FH si din cauza asta lovesc foarte prost cu reverul adik balonat mai mult...
Ma gandeam insa ca si fata ar fi o problema, pentru ca pierd foarte multe mingi pe rever...
Ce fata ati recomanda pentru rever pentru a ma ajuta mai mult in lovituri?

bbogdanmircea a spus:
Hai sa postez si eu pe acilea.
Imi pare rau ca s-a facut atata offtopic degeaba...
Eu joc momentan cu paleta din semnatura deci cu Sriver FX si pe FH si pe BH.
Problema mea e ca tin paleta inclinata putin m mult spre FH si din cauza asta lovesc foarte prost cu reverul adik balonat mai mult...
Ma gandeam insa ca si fata ar fi o problema, pentru ca pierd foarte multe mingi pe rever...
Ce fata ati recomanda pentru rever pentru a ma ajuta mai mult in lovituri?
O fața din care sa plece jos mingea , adica cu low throw. Almana, Bryce etc. Asta nu inseamna ca esti scutit de retusare :lol:

Inca o intrebare. Ce metode folositi la taierea fetelor, pentru a obtine un contur cat mai fin?

O foarfeca bine ascutita si mare atentie. :)

Back
Sus