ce conteaza cel mai mult la o paleta?

Re: ce conteaza cel mai mult la o paleta?

anomis a spus:
Inca o intrebare. Ce metode folositi la taierea fetelor, pentru a obtine un contur cat mai fin?
..este o chestie de dexteritate pe care o deprinzi in timp, binenteles daca te tine buzunarul, dar nu-i da prea mare importanta pentru ca oricum tot ai sa ajungi sa o atingi de masa si cu cat e taiata mai bine cu atat ti se pune pe suflet mai tare..

victor0987 a spus:
anomis a spus:
Inca o intrebare. Ce metode folositi la taierea fetelor, pentru a obtine un contur cat mai fin?
..este o chestie de dexteritate pe care o deprinzi in timp, binenteles daca te tine buzunarul, dar nu-i da prea mare importanta pentru ca oricum tot ai sa ajungi sa o atingi de masa si cu cat e taiata mai bine cu atat ti se pune pe suflet mai tare..
:D E si asta adevarat, desi foarte foarte rar mi s-a intamplat sa lovesc paletele de masa. Dar totusi, as vrea sa obtin o taietura cat se poate de buna. O sa incep sa fac exercitii... :D

Am mai incercat si cu un cutter dar nu mi-a iesit bine asa ca tot cu foarfeca e cel mai bine. 😉

..intr-adevar cu foarfeca iese cel mai bine, incet si cu rabdare, si mai poti eventual sa rectifici cu smirghel fin.
tu ai spus ca joci ofensiv, nici un aparator mai ales ierbar nu o sa-ti puna mingea frumos la 1 metru de masa ca sa dai topsin elegant, din contra ai sa fii nevoit sa deschizi atacul cu lovituri rapide si razante cu masa..

Razvan a spus:
salut razvan..sunt nou pe forum ..sunt din targoviste si miine am drum la bucuresti si as vrea sa cumpar 2 palete de la vali gti..sti cumva nr lui de tf..multumesc

Numerele de telefon ale lui Vali (valigti): 0722468288 si 0748468288. Spor!

Cipi a spus:
Am mai incercat si cu un cutter dar nu mi-a iesit bine asa ca tot cu foarfeca e cel mai bine. 😉
Daca bagi foarfeca in apa inainte si in timp ce tai, o sa mearga mult mai bine.
Cu cutterul - la fel.

Cipi a spus:
Cu cutterul iese perfect din doi pasi.
In prim pas se taie doar buretele, si doar din a doua trecere faci taierea finala. Va iesi super.

doky nu mai zice si tu toate secretele!!!! 😉 Asa e cel mai bine taie cutterul in metoda descrisa de doky, eu am furat-o de pe un site strain, dar am vazut-o prima data live la Valigti, un artist! Imi iese asa de bine taietura incat nu-ti dai seama ca a fost taiata, zici ca asa a fost turnata!Dar mai e un secret, faci mai multte drumuri dute-vino cu lama, din ce in ce mai adanc! Si mai e un secret, trebuie sa fi atent la unghiul de taiere, sa fie cat mai perpendicular, nu oblic, altfel o sa iasa urat, drept, dar in unghi care arata buretele!

Dado.daniel a spus:
doky nu mai zice si tu toate secretele!!!! 😉
Lasa sa-si taia omul ca lumea fata !
Astea nu-s secrete. Sa nu crezi ca o sa-i mearga mai bine jocul.
Secrete, cum ar fi, metodata de lipire/folosire a fetelor T05 pe lemne 5w n-o sa-i dezvalui. 😉
Acesta i-ar crea avantaje in joc. 😉

Back
Sus